Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin! 

Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. Her får du vores absolut top 10 af ting, du skal opleve i Århus i forårs- og sommersolen.  

  1. Latinerkvarteret i solskin. Køb en kop kaffe hos en af de gode, lokale caféer og går en tur rundt i det brostensbelagte gader. 
  2. En farverig tur i regnbuen. Smut en tur forbi kunstmuseet ARoS og nyd hvordan kunst kan være for alle aldre. Slut af med en tur på toppen i Regnbuen og se Århus i alle farverne. 
  3. Sand mellem tæerne ved Moesgaard. Slå et smut forbi museet, når du er på de kanter. Moesgaard er perfekt til en tur på stranden, og en gåtur i skoven. Lige rundt om hjørnet ligger Moesgaard Museum, hvor du alle aldre kan underholdes om fortidens fund. 
  4. Lad børnene brænde krudt af på DOKK1. Trænger i til at få sparket lidt rundt af, så er Aarhus' bibliotek stedet. Udnyt de udendørs legepladser i godt vejr, eller ryk ind i børneafdelingens tumlerum, hvis det skulle regne. Cafeén serverer også en udmærket kaffe til eventuelt trætte forældre.  
  5. Lad tiden stå stille i Den Gamle By. Gå på opdagelse i en verden, hvor tiden står stille. Et must er at nyde noget af de gammeldages og traditionelle bagværk, byen kan byde på. 
  6. Den nye bydel, Århus Ø. Gå en tur i Århus' nye bydel, hvor i kan se moderne aktitektur, nyde god mad og en dejlig udsigt ud mod Mols. 
  7. Fart, farver og musik i Tivoli. Et sted for børn og voksne fyldt med godt humør, farver og forlystelser. Er du der tilfældigvis en fredag, er du heldig at kunne nyde noget godt musik til Fed Fredag. 
  8. Se Århus fra toppen i Salling og få en god frokost. Oplev Århus fra toppen af Strøget på Salling Rooftop, hvis du alligevel er på shoppetur i Århus. Nyd et glas koldt at drikke eller en god frokost på deres fine terrasse. 
  9. Strand, strand og atter strand.  Århus er placeret helt perfekt ved bugten, og er omkredset af dejlige strande, så du får det bedste af begge verdener: strand- og storbyferie. Du kan blandt andet udforske  den Permanente, Tangkrogen, Bellevue Strand, Skærring Strand og Moesgaard Strand. 
  10. Osetur på Jægergårdsgade. Århus er fyldt med hyggelige bydele. Har du ikke fået nok af butikker og hyggelige caféer og restauranter, byder Jægergårdsgade også på fine lokale butikker, som er værd at besøge. 

 

 

Fortsæt med at læse

Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...