HAVTORN - NORDENS VIDUNDER BÆR

Havtorn er et lille gult eller orange bær, som vokser vildt på buske langs de nordiske kyster. Bærrene har en syrlig og frisk smag og kan bruges til et væld af madvarer, drikkevarer og plejeprodukter på grund af deres unikke smag og fantastiske egenskaber. Havtorn er en vitaminbombe og ét bær indeholder samme mængde C-vitamin som en hel appelsin!

Bærrene er i sæson fra august til oktober og du kan plukke dem på en hyggelig strandtur, men pas på - grenene har torne og bærrene er skrøbelige! Et lille fif til plukning af havtorn er: skær nogle grene af busken, frys dem en halv time og ryst herefter nemt bærrene af grenene.

Du kan finde ekstrakt fra havtorn i flere af Humdakins produkter, hvilket vi har valgt på baggrund af bærrenes vidunderlige egenskaber. De indeholder massevis af C-vitamin og antioxidanter, som beskytter og plejer huden - særligt velegnet til sensitiv eller irriteret hud.

Du kan finde havtorn i følgende af vores produkter; Opvaskemiddel, Universalrengøring, 01 Håndsæbe, 01 Håndlotion, skyllemiddel og vaskemiddel.