Forkæl med rengøring

Forkæl med rengøring

Valentinsdag er lige om hjørnet, og uanset om det er noget du fejrer eller ikke, om du har en partner eller ikke, er det en god måde at sparke lidt liv i dine relationer. Hos Humdakin har vi lidt inspiration til, hvordan du kan forkæle én du holder af, om det er din partner, dine forældre eller en god veninde. 

5 ting du kan forkæle med på valentinsdag: 

1. Hos Humdakin elsker vi friske blomster, og er der noget, der siger Valentinsdag udover chokolade, er det friske blomster. Er du ikke til de røde roser, forstår vi dig godt. Find en fin buket af sæsonens blomster: for eksempel en stor buket tulipaner, som altid findes i mange fine farver. Sæt prikken over i'et med en fin vase, der skabe fornyelse i hjemmet. 

2. Ryd op. Havd end du har overskud til at tage hele huset, eller om det er rodeskuffen eller køleskabet, der har trængt alt for længe, eller om det er 10 eller 60 minutter, så er vi sikre på, at det nok skal skabe glæde. 

3. Skab 30 minutters ro i sindet og giv en massage. Du kan selv lægge op til en hyggelig stund eller udbyde opgaven til byens bedste massør. Uanset hvad, kan 30 minutter med ro, lidt musik og afslapning give overskud til alle. Står du selv for det, kan du med fordele tænde et dejligt duftlys, der giver lidt til sanserne. 

4. Forestil dig hvilken helt du er, når din heldige Valentine kommer hjem til et nyligt rengjort hjem, fordi du har haft overskud til at gøre hovedrent. Med en universalrengøring og en sprayflaske kommer du langt, og vi er sikre på, at det nok skal blive værdsat! 

5. Morgenmad på sengen. Udskud Valentines-fejringen til weekenden, hvor der måske er bedre tid, og forbered en god morgenmad på sengens med din partners favoritter. Og vigtigst: husk at finde opvaskemiddel og børsten frem efterfølgende og ta' opvasken! 

 

Vi håber, at det gav lidt inspiration. Er du helt tabt på en god gave, så tvivl ikke. Vi har lavet et Ti-turs kort, du kan give en du har kær, så du har lidt tid at løbe på endnu. 

Download den her.

Fortsæt med at læse

The Iconic Humdakin

The Iconic Humdakin

Du kender dem sikkert? Vores 4 ikoniske kerneprodukter. Men ved du hvorfor de er ikoniske? Der er nemlig en grund til, at netop disse produkter er kernen i vores DNA og i vores optik er revolutione...
NEW IN: Efterårskollektionen 2023

NEW IN: Efterårskollektionen 2023

Kender du historien om vores nyheder?   I denne efterårs- og vintersæson inviterer vi naturen indenfor. Vi ønsker at bringe den ro og jordforbindelse, man får af at være udenfor, tilbage til det s...
En Humdakin klassiker

En Humdakin klassiker

Humdakins System Bucket er inspireret af en klassisk rengøringsspand, men med et twist. Denne systemspand er skabt, så du kan holde styr på dine rengøringsprodukter på mest stilfulde vis, og nemt f...
Cleaning for Generations - håndpleje

Cleaning for Generations - håndpleje

Nu er det officielt. Efteråret er i gang. Og det betyder også at det koldere vejr er på vej. Og det medfører skiftende og ustadige vejrforhold: regn, blæst, solskin og måske endda frostgrader. Det ...