Forårsrengøringens slutspurt

Er du kommet godt i gang med din forårsrengøring? Hvis ikke, så er foråret heldigvis ikke ovre endnu - men det kan være dejligt at få det overstået, inden påsken for alvor banker på døren, og vi hellere vil bruge krafterne ude i haven, på terrassen eller en på en gåtur i påskesolen. 

Derfor er der her et par tips til de ting, du måske har glemt i din forårsrengøring: 

Radiatorer: Hvis du bor i et hus med radiator, er det en af de ting, vi måske ikke kommer omkring så ofte. De er ofte lig med en masse støv og spindelvæv, der ikke er godt for indeklimaet. Find din støvsuger frem og brug det smalle mundstykke til at komme ned bag og i mellem.

Gardiner og persienner: Gardiner og persienner samler også en del støv, og lugte sætter sig hurtigt her. Sørg for at få vasket gardinerne efter anvisningerne og hæng dem op inden de tørrer, så de ikke krøller. Persiennerne er ofte lidt mere bøvlet at have med at gøre. Brug en støvsuger og støvsug dem grundigt, og hvis ikke det er nok, kan du tage dem ned og skylle dem under bruseren. Brug evt. en svamp og lidt universalrengøring til at få genstridigt støv og skidt af. 

Vinduer: Hvad er bedre end at slutte af med rene vinduer, nu hvor solen titter frem og måske afslører, at vinduerne ikke er blevet vasket over vinteren. Bland universalrengøring eller opvaskemiddel og varmt vand i en spand og find en svaper, børste og viskestykke frem. Det mest optimale er at vaske vinduerne på en overskyet dag, så vandet ikke fordamper hurtigt. Brug evt. en glasrens til at slutte med. 

 Vi håber, at du kunne bruge vores tips og at du nu er klar til foråret for alvor bringer lidt varme og solskin.