Forårsrengøringen nærmer sig

Har du fået styr på alle dine gøremål i forbindelse med forårsrengøringen?

Forårsrengøringen er et af vores yndlingstidspunkter på året. Årstiden er særligt dejlig, fordi solen og lyset vender tilbage og det hele bryder atter at blomstre. Sæsonskiftet bidrager med en masse ny energi, og vi kan ryste de kolde vintermåneder af os og bruge tiden på den årlige forårsrengøring.

 

Der er intet, der slår den følelse man får af at komme i bund med rengøringen i alle hjørner, kroge, under ,møbler og ovenpå skabe og lamper. Åben dørene og vindurerne, luft ud og byd foråret velkommen og fjern alle spor af den nu forbigående vinter. Det er det der virkelig sætter prikken over i’et for forårsrengøringen. Giv foråret et ekstra skub på vej med grønne planter og friske blomster. Det tager måske lidt ekstra tid, men vi lover at følelsen, når du har overstået og kommet igennem forårsrengøringen, er det det hele værd. Følelsen af et ny-organiseret, rengjort og stylede hjem er noget af det bedste vi ved. Og da kan foråret rigtig begynde. En ny start, et friskt kapitel.

Det lyder jo skønt, ikke? Udover den fantastiske følelse, der følger med en forårsrengøring, så er det også vigtigt med netop den grundige rengøring af og til. I løbet af vinteren, når vi er indenfor mere end normalt, har bakterier nemmere ved at trives og sygdomme spredes hurtigere. Husk derfor ikke kun den daglige of ugentlig rengøringsrutine, men også den dybdegående, for at komme helt i bund og reducere bakterier i hjemmet. 

Forårsrengøring kan dog være lidt mere omfattende, men det hjælper vi dig med at overskue. Vi har igen i år lavet en Spring Cleaning Tjekliste, som kan hjælpe dig godt på vej.

Vi håber, at forårsrengøringen bliver så let som en leg og at du kan nyde rengøringen i takt med at du krydser mere og mere af. Tjek listen af i dit eget tempo og nyd det som et afbræk fra din travle hverdag. Det er det rengøring kan, i vores optik. Gå til det som en form for mindfullness, lyt til dit yndlingsmusik, dans og forkæl dig selv - særligt når du er færdig.

Download vores tjekliste HER.