Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

 

Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror også på, at vores produkter er de bedste til opgaven.

 

Vores Rengøringsikoner

Vi ved, hvad du tænker. Rengøring er måske ikke er en særlig motiverende opgave. Måske får selve ordet dig endda til at gabe og finde på overspringshandlinger. Men vi er sikre på, at rengøring kan være en fornøjelse med de rette midler – og måske endda noget, du kan finde på før støvet er synligt.

Vi præsenterer: Humdakin rengøringsikoner

  • Universalrengøring: din bedste ven. Et mildt og effektivt universalrengøringsmiddel, der kan bruges til alle overflader, der tåler vand. Det bedste er, at det er koncentreret, så du har brug for meget lidt for at komme langt. Bland 2-5 ml til 500 ml vand i vores sprayflaske, og du er klar til at gå i gang. Den lave dosering vil give dig op til 200 liter færdigt rengøringsblanding fra 1 liter universalrengøring.
  •  Du kan ikke nævne universalrengøring uden også at nævne sprayflaske. De går hånd i hånd. Udover den lave dosering gør sprayflasken også rengøringen let! Hvis du har den ved hånden og klar til brug til enhver tid, vil oprydning efter aftensmaden, støvsugning eller rengøring af spildt mad fra gulvene blive let og hurtig.

  • Kalkfjerner: Din vej til et skinnende hjem. Få fjernet ophobet kalk og snavs med vores effektive kalkfjerner, der efterlader en dejlig finish og glans i dine håndvaske og på armaturer. Det bedste er, at den er mild og nem at bruge og mild i duften.
  • Glasrens: Dine spejle og vinduer bliver ikke kun skinnende rene, men formularen er fri for ammoniak og tilsat farve og efterlader dine glasoverflader uden synlige striber. Derfor er den også perfekt som en afslutning: aftør stålflader med glasrensen og se, hvilken forskel den kan gøre.
  • Du må ikke glemme vores toiletrengøringsmiddel. En let duftende formel uden tilsat farve, der effektivt renser og fjerner aflejringer af snavs og kalk i toilettet, samtidig med at du efterlades med en frisk og ren duft.

Afslut med det sidste finish

 Okay. Vi ved, at det bedste ved rengøring ikke nødvendigvis er selve opgaven, men at være færdig. Vi vil bare opfordre dig til at tilføje et lille step i din rengøring, så du afslutter ordentligt.

Afslut med at tilføje lidt dejlig duft i dit hjem. Ikke alene vil dit hjem være rent, men det vil også dufte sådan. Find en room spray og spray rundt i rummene i dit hjem. Sæt nogle duftpinde ud for at få det til at dufte dejligt og rent hele tiden. Frisk dine tekstiler op med vores tekstilspray: spray gardiner, sofa og puder samt gulvtæpper.

Gør dette ind i mellem for at få den rene duft til at vare ved. Hos Humdakin har vi gjort det til en prioritet at få duftene til at harmonere gennem hele produktudvalget, så duften er den samme og velkendt.

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Kvindernes Kampdag er en festdag hos Humdakin

Kvindernes Kampdag er en festdag hos Humdakin

I morgen er det Kvindernes Internationale Kampdag. En dag, der har stor betydning hos Humdakin og hos ejer Camilla. Derfor er det ikke en dag, Humdakin går forbi i stilhed. Hos Humdakin er Kvinder...