Få en daglig håndpleje-rutine med disse 7 tips!

Få en daglig håndpleje-rutine med disse 7 tips!

Her er nogle ideer til, hvor du kan stille din Humdakin håndcreme, så du husker at bruge den! Hvis du kan lave det til en del af din daglige rutine, vil det hjælpe med at bekæmpe tørre vinter hænder.

humdakin håndcreme og duftpinde
1. Vasken på badeværelset: Hav cremen til at stå ved siden af håndsæben! Så kan det være, at du husker at bruge den hver gang du vasker dine hænder, så de bliver bløde og fugtet.  

2. Håndtasken: Hav en håndcreme i rejsestørrelse til altid at ligge i din håndtaske, så du kan bruge det i skole, på arbejde eller hjemme hos venner. 

3. Din bil: Når man kører, kan man ikke undgå at lægge mærke til, hvor tørre ens hænder er. Hav en håndcreme til at ligge i bilen og sørg for, at du har nem adgang til den, så man ikke bliver forstyrret af sine tørre hænder på rattet. 

4. Ved siden af kaffemaskinen: Vores produkter har en meget smuk indpakning, og kan derfor bruges som et designelement i dit hjem. Style derfor håndcremen ved siden af din kaffemaskine, så du bruger cremen hver morgen når alligevel står og venter på kaffen.

5. I din make-up taske: Ved at have den til at stå ved din make-up, husker du at bruge den hver dag, enten før eller efter du har taget make-up på. 

6. På dit kontor: En anden god ide er at have en håndcreme på dit bord på kontoret. Hvis man har brug for en overspringshandling eller vil plejes midt på en lang arbejdsdag, så kan man altid række ud efter ens Humdakin creme!

7. I din entre: Læg den enten ved dine nøgler, på et konsolbord eller på en hylde ved hoveddøren. Så bliver både du og dine gæster mindet om at bruge en håndcreme efter at have været ude i det kolde vinter vejr. 

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...