Et år er gået - Tak for et fantastisk år 2018!

Et år er gået - Tak for et fantastisk år 2018!

I denne artikel

Vi ser tilbage på år 2018 – et år som har været intet mindre end et fantastisk år for Humdakin.

Fra Februar kunne vi byde Ida Velkommen i Humdakin som marketing koordinator og herefter startede året med en succesfuld messe på Formland med et dejligt gensyn med vores forhandlere og hvor flere forhandlere blev tilføjet forhandlerlisten. Vi nyder hver en messe og elsker at møde så mange inspirerende, søde og positive mennesker der besøger vores stand.

Også et fantastisk gensyn med vores norske forhandlere i showroomet i Oslo hos Mauds Agency, hvor vi havde nogle skønne dage.

2018 blev også året hvor Humdakin familien blev udvidet med et lille nyt medlem af Humdakin der kom til verden i Maj måned.

I sommeren udvidede vi igen vores familie og blev en del af Agentur Pedersen i Tyskland hvor vi sidenhen har haft en flot vækst.

Da kalenderen meldte August stod endnu flere messer for døren. Blandt andet en Formland messe vi aldrig vil glemme da vi vandt prisen Produkt of the year. En pris vi er meget taknemlige og stolte af at have vundet – Tusind tak!

I september måned deltog vi på messen ShowUP i Amsterdam – en spændende og inspirerende messe der bød på gensyn med forhandlere fra Tyskland, Holland og endnu flere blev tilføjet efter nogle travle, men skønne dage i den smukke hovedstad.

I 2018 fik vi blandt andet lanceret vores populære Spray bottle – et miljøvenligt valg til rengøringen i hverdagen, da sammen med vores universal rengøring kan bruges igen og igen.

Derudover har vi også lanceret en ny hand care kollektion med to nye varianter med de nye skandinaviske ingredienser hyldebær, birk, tranebær og pæon.

Et nyt online univers blev til, hvor du kan shoppe ud fra Instagram, finde inspiration, forhandlere og læse spændende artikler på vores blog.

I November kunne vi så fejre vores 2 års fødselsdag – en fantastisk hyggelig dag i Humdakin.

Sidst men ikke mindst blev det året hvor Humdakin nu kan findes på hylderne eller online i design- og interiør butikker i 15 lande – og i nye lande som USA, Tjekkiet, Slovakiet og Østrig.

Vi vil sige tak for et fantastisk år der ikke ville være det samme uden jer – tak fordi i følger med, for jeres søde ord og postive opbakning, det betyder alverden i vores hverdag!

Vi ser frem til 2019 – Vi får travlt og vi glæder os!

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...