Et år er gået - Tak for et fantastisk år 2018!

Et år er gået - Tak for et fantastisk år 2018!

I denne artikel

Vi ser tilbage på år 2018 – et år som har været intet mindre end et fantastisk år for Humdakin.

Fra Februar kunne vi byde Ida Velkommen i Humdakin som marketing koordinator og herefter startede året med en succesfuld messe på Formland med et dejligt gensyn med vores forhandlere og hvor flere forhandlere blev tilføjet forhandlerlisten. Vi nyder hver en messe og elsker at møde så mange inspirerende, søde og positive mennesker der besøger vores stand.

Også et fantastisk gensyn med vores norske forhandlere i showroomet i Oslo hos Mauds Agency, hvor vi havde nogle skønne dage.

2018 blev også året hvor Humdakin familien blev udvidet med et lille nyt medlem af Humdakin der kom til verden i Maj måned.

I sommeren udvidede vi igen vores familie og blev en del af Agentur Pedersen i Tyskland hvor vi sidenhen har haft en flot vækst.

Da kalenderen meldte August stod endnu flere messer for døren. Blandt andet en Formland messe vi aldrig vil glemme da vi vandt prisen Produkt of the year. En pris vi er meget taknemlige og stolte af at have vundet – Tusind tak!

I september måned deltog vi på messen ShowUP i Amsterdam – en spændende og inspirerende messe der bød på gensyn med forhandlere fra Tyskland, Holland og endnu flere blev tilføjet efter nogle travle, men skønne dage i den smukke hovedstad.

I 2018 fik vi blandt andet lanceret vores populære Spray bottle – et miljøvenligt valg til rengøringen i hverdagen, da sammen med vores universal rengøring kan bruges igen og igen.

Derudover har vi også lanceret en ny hand care kollektion med to nye varianter med de nye skandinaviske ingredienser hyldebær, birk, tranebær og pæon.

Et nyt online univers blev til, hvor du kan shoppe ud fra Instagram, finde inspiration, forhandlere og læse spændende artikler på vores blog.

I November kunne vi så fejre vores 2 års fødselsdag – en fantastisk hyggelig dag i Humdakin.

Sidst men ikke mindst blev det året hvor Humdakin nu kan findes på hylderne eller online i design- og interiør butikker i 15 lande – og i nye lande som USA, Tjekkiet, Slovakiet og Østrig.

Vi vil sige tak for et fantastisk år der ikke ville være det samme uden jer – tak fordi i følger med, for jeres søde ord og postive opbakning, det betyder alverden i vores hverdag!

Vi ser frem til 2019 – Vi får travlt og vi glæder os!

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...