En hverdag uden bekrymringer

Velduftende og allergivenligt – kan det gå hånd i hånd?  Det mener vi godt, at det kan. I mange år har allergivenlig været lig med produkter uden farve, parfume og parabener. Men er det nu alligevel så simpelt?

 

Et velduftende alternativ

 Her hos Humdakin tror vi på, at rengørings- og husholdningsprodukter godt kan være allergivenlige samtidig med at være lækre, effektive og velduftende. Vores mission er at kombinere smukt design med effektive og milde rengøringsprodukter, og derfor er alle Humdakins produkter udviklet til at være milde – både når det kommer til brugen af kemikalier, og når det handler om de ting vi er i kontakt med hver dag.

Mange allergivenlige produkter er udviklet uden parabener, farve og duft. Og så stopper det der. Men din håndsæbe kan godt være allergivenlig og velduftende! Hos Humdakin er finder du heller ikke parabener og farve, men et rent hjem og nyvasket sengetøj må gerne dufte rent, da den rene duft og følelse bidrager til ro og velvære. Derfor bruger vi hos Humdakin en særlig allergen-fri parfume, der betyder at produkterne er fri for de 26 kendte allergene parfumestoffer, som EU anbefaler, at vi undgår.

 

Allergivenlig ud over det sædvanlige

 Udover at vores produkter ikke indeholder farve og parabener, finder du heller ikke hormonforstyrrende stoffer og tilsætningsstofferne MI og M1, som ofte er glemt nævnt. SLS er nok også én af dem, vi ikke lige genkender i det daglige, men som faktisk findes i langt de fleste produkter, du bruger dagligt.

 SLS står for sodium laureth sulfate og er det skummemiddel, du kender fra din tandpasta, shampoo og håndsæber. Dette tilsætningsstof har man vi valgt at begrænse så meget som muligt. For selvom det er et godkendt stof at bruge – også i certificerede allergivenlige produkter, er det mistænkt for at være allergifremkaldene og i mange tilfælde gør det huden irriteret og tør. Man kan derfor trygt bruge Humdakins produkter til hele familien – helt uden bekymringer.