Duften af juleminder

Duften af juleminder

Honningkager, gran og appelsin. 3 ting, hvor duften rammer lige så snart, du læser ordet.

Lugtesansen er den sans, der har den tætteste forbindelse til hjernen. Hver gang vi registrerer en duft, aktiveres den del af hjernen, der opbevarer minder. Derfor vil du opleve, at bestemte billeder dukker op i dit sind, når du oplever bestemte lugte.

Hos Humdakin elsker vi dufte lige så meget som rengøring, og de minder der skabes ved genkendelige dufte. Vi har derfor selvfølgelig også skabt vores bud på juledufte, der skaber minder i mange år frem.

 

Når dufte og jul skaber perfekt harmoni

En af de ting, vi hos Humdakin går mest op i, er dejlige dufte. Vi mener nemlig, at dufte er med til at skabe en stemning og motivere til at gøre rent. Derfor har vi udviklet en effektiv og plejende julehåndsæbe med ekstrakt af honning, og en vidunderlig duft af appelsin og krydderier, der med det samme sparker til minder om kælketure, julebag og gaveindpakning.

Det har været en vigtig, men svær, proces at finde den rette duft til sæberne, der kunne hive juleminder frem, men stadig var tilpas mild, hvis man skulle bruge den på den anden side af jul. Det synes vi, at vi er kommet godt i mål med.


Tro mod Humdakin universet 

Julesæberne har et smukt design, der er tilpas minimalistisk og tilpas julet, så hvis sæben ikke er brugt, når kalenderen siger 1. januar, gør det ikke spor.

Sæberne er i bedste Humdakin-stil selvfølgelig uden hård konservering, æteriske olier, tilsat farve, hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer, men med plejende ingredienser som honning-ekstrakt, macadamia olie og panthenol.

Vi lover, at det bliver en fornøjelse at vaske hænder julen over, og håber at den dejlige duft af appelsin og krydderier kan være med til at hidkalde dejlige minder fra netop denne jul mange år frem.

 Sæberne kommer i to forskellige smukke designs, og du finder dem her

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...