Duften af juleminder

Duften af juleminder

Honningkager, gran og appelsin. 3 ting, hvor duften rammer lige så snart, du læser ordet.

Lugtesansen er den sans, der har den tætteste forbindelse til hjernen. Hver gang vi registrerer en duft, aktiveres den del af hjernen, der opbevarer minder. Derfor vil du opleve, at bestemte billeder dukker op i dit sind, når du oplever bestemte lugte.

Hos Humdakin elsker vi dufte lige så meget som rengøring, og de minder der skabes ved genkendelige dufte. Vi har derfor selvfølgelig også skabt vores bud på juledufte, der skaber minder i mange år frem.

 

Når dufte og jul skaber perfekt harmoni

En af de ting, vi hos Humdakin går mest op i, er dejlige dufte. Vi mener nemlig, at dufte er med til at skabe en stemning og motivere til at gøre rent. Derfor har vi udviklet en effektiv og plejende julehåndsæbe med ekstrakt af honning, og en vidunderlig duft af appelsin og krydderier, der med det samme sparker til minder om kælketure, julebag og gaveindpakning.

Det har været en vigtig, men svær, proces at finde den rette duft til sæberne, der kunne hive juleminder frem, men stadig var tilpas mild, hvis man skulle bruge den på den anden side af jul. Det synes vi, at vi er kommet godt i mål med.


Tro mod Humdakin universet 

Julesæberne har et smukt design, der er tilpas minimalistisk og tilpas julet, så hvis sæben ikke er brugt, når kalenderen siger 1. januar, gør det ikke spor.

Sæberne er i bedste Humdakin-stil selvfølgelig uden hård konservering, æteriske olier, tilsat farve, hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer, men med plejende ingredienser som honning-ekstrakt, macadamia olie og panthenol.

Vi lover, at det bliver en fornøjelse at vaske hænder julen over, og håber at den dejlige duft af appelsin og krydderier kan være med til at hidkalde dejlige minder fra netop denne jul mange år frem.

 Sæberne kommer i to forskellige smukke designs, og du finder dem her

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...