Du kan alt – med kun 4 produkter

Du kan alt – med kun 4 produkter

Er du en sand Humdacleaner, så ved du sikkert allerede hvilke grundlag Humdakin er baseret på. Men er du ny Humdacleaner i vores fællesskab, så skal du præsenteres for grundstenene bag Humdakin.

Organiser, hold rent og style.

Hvem elsker ikke den helt særlige ro, der indfinder sig i krop og sjæl, når vores hjem er rent, ryddeligt og pænt indrettet – med dekorationer, billeder, tæpper, farver og blomster, som gør dig glad? Det er det vi hos Humdakin har fokus på, og har gjort os selv til eksperter omkring.

Heldigvis er der, qua en global pandemi, kommet et øget fokus på interiør, styling, trends, design og kvalitet. Lige i vores ånd. Vi har smukke hjem, men det er nogle gange også det der stjæler vores opmærksomhed, og det sker at renligheden derfor nedprioriteres. 

Hvad godt gør et smukt hjem, hvis ikke det er rent? Når vi ved, at alle overflader, hjørner og kroge er gjort rent, kan det bevirke at vi føler os endnu mere trygge og mere ’hjemme’ – mere end smukke omgivelser kan.

Derfor har vi ved Humdakin kreeret 4 grundsten til din rengøringsrutine. 4 produkter, der sørger for, at du nemt kan gøre hele dit hjem rent:

Det siger sig selv. Vores universal cleaner er alsidig og universel, det ligger i navnet. Ligesom alle vores andre flydende produkter er den lavet som koncentrat. Det vil altså sige, at den skal blandes op med vand, hvorfor den har en endnu længere levetid og kan benyttes i lang tid, inden du løber tør. Alle tre duftvarianter af vores universal cleaner kan benyttes på alle overflader, der tåler vand. Det er alt fra marmor, keramik, linoleum, træ, fliser, klinker til corian med videre. Og så er den tilmed pH-neutral, så du kan benytte den uden brug af handsker. Den er udviklet til den daglige og dybdegående rengøring af de mest brugte og gængse overflader og til at tørre støv af, men vi bruger den også til gulvvask. Og sammen med vores sprayflaske udgør den det perfekte makkerpar.

Lige så uundværlig er vores anti calc spray. Det er den perfekte kalkfjerner på spray, til både den daglige og mere grundige rengøring. Den lave og sure pH-værdi gør at den hurtigt og effektivt kan fjerne kalklejringer fra din vask, køkken- og badeværelsesarmatur og fliser samt klinker. Produktet aktiveres når den er i kontakt med vand. Sprøjt anti calc spray på det område du vil rengøre, efter du har gjort området vådt. Lad sidde i et par minutter og skrub med en grov svamp eller børste og du har gjort skinnende rent.

Vores glass cleaner er mindst lige så uundværlig, som vores 3 andre rengøringsprodukter. Det siger sig selv, den gør glas rent. Men det er ikke kun spejle, den er perfekt til. Vi selv bruger den også til vores vinduer, glaslåger på ovn og keramiske kogeplader og andre typer glas du finder i dit hjem. Brug den efter du har sprayet med din universal cleaner og slut af med denne for et skinnende rent resultat. Ligesom vores andre rengøringsmidler dufter vores glass cleaner skønt af havtorn og kamille; vores signaturduft, 01.

Det sidste, men mindst lige så vigtige produkt til at holde rent er vores toilet cleaner. Vores toilet cleaner er specielt udviklet til skånsom og effektiv rengøring af toiletskåle af både plast og keramik. Vores toilet cleaner fjerner nemt snavs og smuds, og efterlader dig med et frisk, rent og velduftende toilet. Vores toilet cleaner dufter nemlig skønt, af vores signaturduft; 01, med kamille og havtorn. Den særligt effektive formular forhindrer kalkaflejringer og efterlader overfladen glat og rent. Også vores toilet cleaner er lavet som koncentrat og er derfor drøj i brug og doseringen lille.

Vores produkter er alle kreeret med æstetik og design i fokus så de dekorativt kan stå fremme og inspirere til hyppig og let rengøring hver dag.

Hos Humdakin er vores milde produkter, tekstiler i trendfarver, og smukke accessories med til, at inspirere endnu mere til at organisere, holde rent og style.

Fortsæt med at læse

Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...