Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje og vedligeholdelse. En vigtig del af denne vedligeholdelse er trærens. Her vil vi guide dig igennem alt hvad du skal vide om vores nye kærlighed: Humdakin trærens.

Hvad Kan Den?

Trærens er et specielt formuleret rengøringsmiddel designet til din daglige rengøring af dine træmøbler og gulve. Hvor almindelig rengøringsmiddel med tiden kan tørre træet ud, har vores wood cleaner plejende ingredienser, der giver træet løbende pleje og du undgår dermed at træet ser træt og tørt ud.

Hvorfor Er Trærens Vigtigt? 

  1. Forlænger levetiden. Regelmæssig rengøring forlænger træets levetid ved at forhindre ophobning af skadelige stoffer.
  2. Bevarer Skønheden: Fjerner pletter og snavs, der kan gøre træet mat og kedeligt.
  3. Forbedrer Behandlingseffekten: Forbereder overfladen til efterbehandlinger som olie eller lak, hvilket sikrer en jævn og holdbar finish.

 

 

Sådan Bruger du Trærens

Børst eller støvsug overfladen af for det værste løse støv og skidt. Mix din trærens i sprayflaske. 1 teske til 500 ml vand. Er det et meget beskidt område, kan du bruge trærensen koncentreret. Du kan også mixe trærensen i en spand eller balje. En kapsel svarer til 5 liter vand.

Spray overfladen og tør godt af med en tør eller meget hårdt opvredet klud. Bruger du en balje med vand, sørg for at kluden er hårdt opvredet, når du tørrer overfladen af.

Humdakins trærens skal ikke vaskes efter eller tørres af. Du kan også bruge en blød børste til at skrubbe mildt på fastgroet snavs og tør af med en tør eller hårdt opvredet klud.

 

 

Pleje af Udendørs Træmøbler

Udendørs træmøbler udsættes for hårdere forhold end indendørs møbler. Sol, regn, vind og temperatursvingninger kan alle påvirke træets tilstand. Du kan derfor også med fordel bruge Humdakins trærens på dine udendørs møbler. Sørg dog for at rengør jævnligt, da de er ekstra udsatte.

Efter Rengøring Kommer Pleje

Humdakins trærens er din daglige rengøring af træmøbler og gulve, hvad end det er indendørs eller udendørs. Sørg derfor også for at give træet den nødvendige pleje en gang i mellem for at opretholde og vedligeholde træet. Det kan være en særlig træpleje eller ganske almindelig træolie.

 

Find Humdakins trærens her

 

Fortsæt med at læse

Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...