DEN GRØNNE RENGØRING

DEN GRØNNE RENGØRING

I 2011 startede Camilla rejsen mod det der senere blev Humdakin, baseret på kærligheden til rengøring og en mangel på bæredygtige rengøringsmidler. Et af de produkter, der kom ud af det er vores bestseller, universalrengøringen. Og netop universalrengøringen er vores hovedperson, når vi har fokus på grøn rengøring. 

Med det bæredygtigt omdrejningspunkt for Humdakins produkter – heriblandt rengøring, kommer der et naturligt fokus på hvordan vi gør rent på en bæredygtig måde.

En bæredygtig rengøring kan være mange ting. Det kan være hvordan vi bruger vores ressourcer. Det kan være indholdet af de produkter, du bruger, men det kan også være, at det skal være bæredygtigt for dig og din hverdag, for eksempel i forhold til tiden du bruger på at holde dit hjem rent.

 3 TIPS TIL EN GRØN RENGØRING

Universalrengøringen er uden tvivl vores hjertebarn, selvom der er kommet en masse nye produkter til. Humdakins universalrengøring er et koncentrat. Det betyder, at du ikke vil opleve, at den er fyldt med vand. Du skal nemlig selv blande produktet med vand. Produktet blandes 1:100, det vil sige, at du kan fylde vores 500 ml sprayflaske 200 gange med 1 liter universalrengøring.

Her har du vores bedste tips til en effektiv og bæredygtig rengøring med universalrengøringen

  1. Spray og tør af! Mange vil nok ty til en spand med vand og en klud, men du kan spare meget vand i din rengøring ved at bruge en sprayflaske i stedet for. På den måde slipper du for at vride din klud ofte. Du kan evt. skylle kluden op efter behov. Husk at skifte karklud for hvert rum. For mere krævende overflader, kan en spand med vand være god til at skrubbe! Opløs 1 låg/ ca. 20 ml med universalrengøring i 5 liter vand. 
  2. Hold rent og spar tid. Brug din sprayflaske med blandingen i hver dag. Det lyder af meget, men det kan betyde, at rengøringen bliver meget lettere at overkomme. Brug 5 minutter hverdag i selvskab med din universalrengøring, og du vil opleve at dit hjem er rent og velduftende hver dag.
  3. Vælg produkter, der gør dig glad. Hvis du er begejstret for de produkter, du bruger i den rengøring, vil din lyst til at bruge dem uden tvivl følge med. Hos Humdakin giver det os gejst at bruge rengøringsprodukter, som er milde mod huden og miljøet, og som dufter dejligt.

Nu kan du nyde duften af 2 nye universalrengøring: vores 02 med morgenfrue og salvie samt 03 med citrongræs og nælde, som også indeholder plejende ekstrakt og milde ingredienser.

 

 

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...