DEN GRØNNE RENGØRING

DEN GRØNNE RENGØRING

I 2011 startede Camilla rejsen mod det der senere blev Humdakin, baseret på kærligheden til rengøring og en mangel på bæredygtige rengøringsmidler. Et af de produkter, der kom ud af det er vores bestseller, universalrengøringen. Og netop universalrengøringen er vores hovedperson, når vi har fokus på grøn rengøring. 

Med det bæredygtigt omdrejningspunkt for Humdakins produkter – heriblandt rengøring, kommer der et naturligt fokus på hvordan vi gør rent på en bæredygtig måde.

En bæredygtig rengøring kan være mange ting. Det kan være hvordan vi bruger vores ressourcer. Det kan være indholdet af de produkter, du bruger, men det kan også være, at det skal være bæredygtigt for dig og din hverdag, for eksempel i forhold til tiden du bruger på at holde dit hjem rent.

 3 TIPS TIL EN GRØN RENGØRING

Universalrengøringen er uden tvivl vores hjertebarn, selvom der er kommet en masse nye produkter til. Humdakins universalrengøring er et koncentrat. Det betyder, at du ikke vil opleve, at den er fyldt med vand. Du skal nemlig selv blande produktet med vand. Produktet blandes 1:100, det vil sige, at du kan fylde vores 500 ml sprayflaske 200 gange med 1 liter universalrengøring.

Her har du vores bedste tips til en effektiv og bæredygtig rengøring med universalrengøringen

  1. Spray og tør af! Mange vil nok ty til en spand med vand og en klud, men du kan spare meget vand i din rengøring ved at bruge en sprayflaske i stedet for. På den måde slipper du for at vride din klud ofte. Du kan evt. skylle kluden op efter behov. Husk at skifte karklud for hvert rum. For mere krævende overflader, kan en spand med vand være god til at skrubbe! Opløs 1 låg/ ca. 20 ml med universalrengøring i 5 liter vand. 
  2. Hold rent og spar tid. Brug din sprayflaske med blandingen i hver dag. Det lyder af meget, men det kan betyde, at rengøringen bliver meget lettere at overkomme. Brug 5 minutter hverdag i selvskab med din universalrengøring, og du vil opleve at dit hjem er rent og velduftende hver dag.
  3. Vælg produkter, der gør dig glad. Hvis du er begejstret for de produkter, du bruger i den rengøring, vil din lyst til at bruge dem uden tvivl følge med. Hos Humdakin giver det os gejst at bruge rengøringsprodukter, som er milde mod huden og miljøet, og som dufter dejligt.

Nu kan du nyde duften af 2 nye universalrengøring: vores 02 med morgenfrue og salvie samt 03 med citrongræs og nælde, som også indeholder plejende ekstrakt og milde ingredienser.

 

 

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...