Den bedste selvforkælelse

Den bedste selvforkælelse

Valentinsdag er lige om hjørnet. Og på dagen, hvor kærligheden er omdrejningspunktet er det den perfekte anledning til ikke kun at huske på kærligheden til hinanden, men også sig selv.

Forkæl dig selv, og giv din krop og dit sind kærlighed med en hjemme spa. Vi guider dig til en dag med fokus på dig selv.

Start med at sætte scene for hygge, ro og forkælelse. Tænd et duftlys eller brug duftpinde.

Hop i dit bedste og mest afslappende hygge tøj. Det handler om at være komfortabel og godt tilpas lige som du bedst kan lide det. Det er dig der er i centrum.

Sæt noget beroligende musik på - vores go to playliste er Amazing Dinner Mix. Det er den perfekte blanding af sange du kender og elsker og altid i et behageligt tempo.

Nu er du klar til hjemme spa i bedste Humdakin-stil.

Body scrub:
Fjern døde hudceller og genopfrisk din hud med en lækker body crub. Brug vores, der er til både hænder og krop eller lav din egen:

Ingredienser:
1 teske kaffegrums
5 små pump body lotion.

Fremgangsmåde:
- Bland ingredienserne sammen
- Skrub på kroppen i cirkulære bevægelser

Vask af og afslut med et dejlig varmt bad. Brug vores body wash med duft af kamille og havtorn og med plejende ingredienser såsom macadamiaolie, der blødgører huden. Suppler med både vores shampoo, conditioner og intimsæbe med samme skønne duft.

Når du er tør kan du blødgøre og tilføre endnu mere fugte til din hud med vores body lotion.

Hvis du er då heldig at være indehaver, af et badekar er et varmt bad heri ideelt til en dag i hjemme spa. Brug vores badebomber eller badecreme for en ekstra luksuriøs oplevelse. Og din hud efterlades både fugtet og silkebød.

TIP: del vores badecreme i kvarte eller halve og brug i et fodbad. Det vil du ikke fortryde.

 

Ansigtsmaske:
Få en skøn ansigtglød med denne nemme maske. Denne maske er særligt god, hvis du døjer med urenheder.

Ingredienser:
1 teske gurkemeje
1 teske honning
1 teske mælk

Fremgangsmåde:
- Bland alle ingredienserne sammen - sørg for, at det har en tyk konsistens.
- Fordel i hele ansigtet, men undgå på og omkring øjnene.
- Lad sidde i 10-15 minutter og vask af.

Det er helt sikkert, at vi kun har én krop og den skal vi passe på lige så godt som vores sind. En dag derhjemme i ro og med tid til og fokus på sig selv kan være et godt afbræk fra en travl hverdag og med til at genvinde overskuddet. Tag en dag, eftermiddag eller aften i din egen hjemme spa efter behov. Kærlighed og selvkærlighed er vigtigt og ikke kun én dag om året.

Find hele vores badserie og favoritter til en herlig hjemme spa her.

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...