De plejende vidundere

Hos Humdakin har vi gjort en dyd ud af at vælge de bedst plejende ingredienser til vores produkter. I vores serie om vores produkter er vi nået til det første i rækken omkring nogle af de ingredienser, der går igen i vores lotions, sæber og rengøringsmidler.

I denne omgang skal det handle om havtorn og kamille, som du finder både hver for sig og sammen i flere af vores produkter. De kan du, fordi vi elsker effekten af begge, når det kommer til pleje af huden.

Læs videre her om hvad det er, havtorn og kamille egentlig kan:

Havtorn

Udover at have en skøn smag, er havtornbæret er rigt på C-vitamin, frygtsyrer og fedtsyrer, og derfor er havtorn altså effektivt til flere forskellige ting. Det er i sær velegnet til huden - og særligt moden, skadet og tør hud. Det er særligt de gode fedtsyrer, som vi gør brug af i vores produkter, da den efterlader huden blød og smidig og har en positiv effekt på hudens elasticitet og fugtighed.

Kamille

Du kender måske bedst kamille i te, når halsen gør ondt. Men kamille gør også underværker udenpå kroppen. Kamille virker nemlig beroligende og afbalancerende pleje på huden, og derfor virkelig gør underværker, når årstiden skifter og huden hurtigt bliver tør. Derudover har kamille også anti-allergiske egenskaber, som er vigtige i produkter, vi bruger tit.

Hver for sig har både havtorn og kamille altså en masse egenskaber. Hos Humdakin har vi også valgt at sætte dem sammen i en række af vores produkter.  Du finder havtorn og kamille sammen eller hver for dig i følgende produkter: Dish soap, 01 hand soap og lotion samt vores Laundry soap og Fabric softener, hvor havtornens og kamillens egenskaber kommer dig og dine hænder tilgode eller i nyvasket tøj der har en mild og beroligende duft. 

Er du lige så vild med det som vi er, så find produkterne med havtorn og kamille her.