Dæk det smukkeste middagsbord med Humdakin

Dæk det smukkeste middagsbord med Humdakin

Elsker du også at have gæster til middag, men er løbet tør for inspiration til et smukt dækket bord? 

Levende lys på middagsbordet er altid godt til at sætte den rette stemning. Det skaber rammen for en hyggelig atmosfære og det giver hellere ikke et lys, der blænder eller skaber den helt forkerte stemning. 

Med Humdakins duftlys kan du pynte et smukt bord med god samvittighed, da duftlyset lavet med 100% naturlig, plantebaserede og bæredygtige ingredienser. Voksblandingen er GMO-fri, ikke giftig og brænder jævnt og flot. Ydermere er lyset også æstetisk smukt at se på.

Friske blomster er også altid et must på et smukt middagsbord. Husk, at de ikke må være for store, så du har problemer med at føre en samtale med personen på modsatte side, og derved sætter en dæmper på hyggen. Sørg også gerne for at blomsterne matcher resten af bordet i valget af farver. På den måde sikrer du, at der ikke sker alt for meget på bordet, som kan forstyrre den stemning, du ønsker.

Væk med de hvide engangsservietter!

Nu til en ofte overset ting, som måske ofte bliver nedprioriteret eller en hurtig løsning. Noget, der ellers kan sætte prikken over i’et, når det glæder et smukt dækket bord. Nemlig servietterne! En smuk serviet er det, der binder hele opdækningen sammen. Derfor har vi ved Humdakin gjort det muligt for dig at vælge et bæredygtigt alternativ, som også giver dig en luksuriøs restaurantfølelse til middagen rundt om spisebordet. Humdakins smukke servietter kommer i en 2-pak og er lavet af 100% økologisk bomuld. Servietterne får i 5 forskellige og flotte farver:

Oak - en smuk sart grøn

Green seaweed – smuk grøn-blå, perfekt til jul!

Coal – smuk kulsort

Stone – smuk lysegrå, der passer til alt

Light stone – sart beige med et hint af grå

@kamillaheick

(@kamillaheick)

Der er masser af fine måder, du kan folde din serviet på. Måske har du allerede styr på dem, ellers er der masser af inspiration at hente på fx Youtube.  

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...