Cleaning for generations - badeværelset del 1.

Cleaning for generations - badeværelset del 1.

Med Februar godt i gang, fortsætter vi Cleaning For Generations. Denne gang med fokus på et nyt rum: badeværelset.

På trods af, at vi vasker os selv rene i denne rum, er det langt fra her der er renest.

Hver dag udsættes vi for utallige forskellige vira og bakterier. De fleste er helt ufarlige, og mange af dem er vi resistente overfor. Der er dog enkelte, vi ikke kan tåle. Og netop fordi vi udsættes for disse bakterier alligevel, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor de gemmer sig.

Du er garanteret allerede meget opmærksom på at vaske hænder efter endt toiletbesøg, men det er ikke alle, der har det på samme måde.

Efter endt toiletbesøg er dine hænder oftest udsat for tarmbakterier, som sætter sig på blandt andet skyl-ud-knappen samt toiletbrættet. Det er derfor af allerhøjeste betydning, at vi vasker vores hænder efter, for at undgå, at bakterierne spredes yderligere. Herunder på eksempelvis dørhåndtag, armaturer, andre overflader i dit hjem og stikkontakt med mere.

Ligeledes for at undgå, at bakterierne ikke overføres til andre, der besøger dit badeværelse efterfølgende.

Alt efter hvilke bakterier, der er tale om, kan disse overleve i 14 dage og op til én måned på diverse overflader. Bakterier trives bedst i fugtige og fedtede omgivelser, eksempelvis i sæbe- og tandpastarester på badeværelset. Hvis disse bakterier ikke fjernes med jævne mellemrum, der er risiko for at de overføres til resten af dit hus, dine omgivelser og i værste tilfælde den mad du indtager.

Din egen håndhygiegne er i top, men derfor kan dine gæsters være en helt anden historie. Hos Humdakin opfordrer vi til at holde rent, fremfor at gøre rent. PÅ den måde holder du altid trit med bakterier – også på badeværelset.

Et af de fem fokuspunkter, Camilla havde under udviklingen af Humdakin og vores produkter, udover effektivitet, var æstetik. Vi går op i at vores produkter er så æstetiske, at de kan stå fremme på blandt andet badeværelset og derved gøre det lettere at holde rent.

Humdakin anbefaler:

  • Rengør alle overflader, håndtag og dørhåndtag én gang ugentligt, mindst.
  • Rengør kummen med toiletrens én gang ugenligt, mindst.
  • Slå altid brættet ned når du skyller ud i toilettet
  • Stil en spray bottle, med opblandet universal cleaner, frem på badeværelset, så går det nemmere at fjerne snavs til dagligt.
  • Fjern kalk én gang om ugen – mindst.
  • Hav evt. duftpinde og/eller roomspray til at fjerne dårlig lugt og i stedet sprede en behagelig og frisk duft.

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...