tekstiler GOTS økologisk grå sort grøn lyse rød

Clean & Style - Sådan kan du sammensætte vores forskellige farver

Hvad end du er til meget farve eller mere sarte nuancer har du muligheden for at finde en farve der passer lige netop til dig og dit hjem – samt at mikse vores forskellige farver på kryds og tværs.

I vores sortiment af økologiske bomuldstekstiler finder du mere en 12 forskellige farver inspireret af farverne fra den skandinaviske natur. Kombiner vores viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude for at fuldende looket i dit køkken eller style med de bløde håndklæder på gæstetoilettet og badeværelset.

 Vi har udvalgt lidt forskellige farver som inspiration til hvordan du netop kan mikse nogle af vores forskellige farver i dette indlæg.

 

LATTE & LIGHT STONE

Kombiner disse to farver for et varmt og dæmpet look der passer godt til både træ, samt mørke og lyse flader i køkkenet.

dish cloth

 

DUSTY GREEN & GREEN SEAWEED

Hvis du lige som os elsker farven grøn og virkelig at byde naturen ind i hjemmet kan du kombinere den lidt lyse friske farve Dusty Green med den lidt mørke støvede Green Seaweed.

green-seaweed-towel

 

CLAY & DUSTY POWDER

Farverne der oser af forår og sommer. Mix vores nye forårsfarve Clay med farven Dusty Powder der vil bringer sommerglæde ind i ethvert hjem.

clay-knitted-towel-teatowel 

DARK ASH & STONE

Kombiner den smukke og populære lavendel lignende farve Dark Ash med en mere kølig farve Stone.

dark ash tekstiler

 

KHAKI & OAK

Vores to nye forårsfarver Oak & Khaki er to smukke sarte farver som passer ind i et hvert hjem og som er virkelig flotte at mikse med hvide og træ overflader i køkkenet.

clay tekstil gul

 

Alle vores farver er særligt udvalgte til at kunne kombineres og kun kreativiteten sætter grænser! Se dem alle her..

Fortsæt med at læse

Vinterpleje af Huden: Din Guide til Beskyttelse i de Kolde Måneder

Vinterpleje af Huden: Din Guide til Beskyttelse i de Kolde Måneder

Når vinteren nærmer sig, begynder vores hud ofte at vise tegn på tørhed og irritation. Den kolde luft udenfor kombineret med den tørre, varme luft indenfor skaber en udfordrende cocktail for huden...
Den Gode Dagcreme med Hyaluronsyre: Fordele og Selvforkælelse

Den Gode Dagcreme med Hyaluronsyre: Fordele og Selvforkælelse

Daglig hudpleje er noget, vi alle bør prioritere, og en god dagcreme er ofte nøglen til en sund og smidig hud. Med hyaluronsyre som en af de mest omtalte ingredienser i moderne hudpleje, er det ikk...
Sved og En Naturlig Løsning: Humdakins Deodorant uden Aluminium

Sved og En Naturlig Løsning: Humdakins Deodorant uden Aluminium

Vi har alle prøvet det. De varme sommerdage, nervøse præsentationer, eller bare det faktum, at vi bevæger os i løbet af dagen — sved er uundgåeligt. Men hvad er sved egentlig, og hvordan kan vi hån...
Julens Magi: Bagning med Børn og Humdakins Kalenderlys

Julens Magi: Bagning med Børn og Humdakins Kalenderlys

  Julen er en helt særlig tid på året, hvor familien samles om hyggelige traditioner, og én af de mest magiske aktiviteter, du kan dele med dine børn, er julebagning. Der er noget næsten eventyrlig...