tekstiler GOTS økologisk grå sort grøn lyse rød

Clean & Style - Sådan kan du sammensætte vores forskellige farver

Hvad end du er til meget farve eller mere sarte nuancer har du muligheden for at finde en farve der passer lige netop til dig og dit hjem – samt at mikse vores forskellige farver på kryds og tværs.

I vores sortiment af GOTS certificerede økologiske bomuldstekstiler finder du mere en 12 forskellige farver inspireret af farverne fra den skandinaviske natur. Kombiner vores viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude for at fuldende looket i dit køkken eller style med de bløde håndklæder på gæstetoilettet og badeværelset.

 Vi har udvalgt lidt forskellige farver som inspiration til hvordan du netop kan mikse nogle af vores forskellige farver i dette indlæg.

 

LATTE & LIGHT STONE

Kombiner disse to farver for et varmt og dæmpet look der passer godt til både træ, samt mørke og lyse flader i køkkenet.

dish cloth

 

DUSTY GREEN & GREEN SEAWEED

Hvis du lige som os elsker farven grøn og virkelig at byde naturen ind i hjemmet kan du kombinere den lidt lyse friske farve Dusty Green med den lidt mørke støvede Green Seaweed.

green-seaweed-towel

 

CLAY & DUSTY POWDER

Farverne der oser af forår og sommer. Mix vores nye forårsfarve Clay med farven Dusty Powder der vil bringer sommerglæde ind i ethvert hjem.

clay-knitted-towel-teatowel 

DARK ASH & STONE

Kombiner den smukke og populære lavendel lignende farve Dark Ash med en mere kølig farve Stone.

dark ash tekstiler

 

KHAKI & OAK

Vores to nye forårsfarver Oak & Khaki er to smukke sarte farver som passer ind i et hvert hjem og som er virkelig flotte at mikse med hvide og træ overflader i køkkenet.

clay tekstil gul

 

Alle vores farver er særligt udvalgte til at kunne kombineres og kun kreativiteten sætter grænser! Se dem alle her..

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...