tekstiler GOTS økologisk grå sort grøn lyse rød

Clean & Style - Sådan kan du sammensætte vores forskellige farver

Hvad end du er til meget farve eller mere sarte nuancer har du muligheden for at finde en farve der passer lige netop til dig og dit hjem – samt at mikse vores forskellige farver på kryds og tværs.

I vores sortiment af økologiske bomuldstekstiler finder du mere en 12 forskellige farver inspireret af farverne fra den skandinaviske natur. Kombiner vores viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude for at fuldende looket i dit køkken eller style med de bløde håndklæder på gæstetoilettet og badeværelset.

 Vi har udvalgt lidt forskellige farver som inspiration til hvordan du netop kan mikse nogle af vores forskellige farver i dette indlæg.

 

LATTE & LIGHT STONE

Kombiner disse to farver for et varmt og dæmpet look der passer godt til både træ, samt mørke og lyse flader i køkkenet.

dish cloth

 

DUSTY GREEN & GREEN SEAWEED

Hvis du lige som os elsker farven grøn og virkelig at byde naturen ind i hjemmet kan du kombinere den lidt lyse friske farve Dusty Green med den lidt mørke støvede Green Seaweed.

green-seaweed-towel

 

CLAY & DUSTY POWDER

Farverne der oser af forår og sommer. Mix vores nye forårsfarve Clay med farven Dusty Powder der vil bringer sommerglæde ind i ethvert hjem.

clay-knitted-towel-teatowel 

DARK ASH & STONE

Kombiner den smukke og populære lavendel lignende farve Dark Ash med en mere kølig farve Stone.

dark ash tekstiler

 

KHAKI & OAK

Vores to nye forårsfarver Oak & Khaki er to smukke sarte farver som passer ind i et hvert hjem og som er virkelig flotte at mikse med hvide og træ overflader i køkkenet.

clay tekstil gul

 

Alle vores farver er særligt udvalgte til at kunne kombineres og kun kreativiteten sætter grænser! Se dem alle her..

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...