Camilla’s yndlings barndomsminder og hvorfor hun vælger allergivenlige ingredienser.

Det hele startede med… 

bæredygtig rengøring allergivenlig rengøring

En opvaskebørste. Som barn elskede jeg at hjælpe med at vaske op. Følelsen af det dejlige varmt vand, duften af sæben og den tilfredsstillende syn af, at noget beskidt blev rent. Mine forældre ville stå ved siden af, og vi ville alle sammen snakke om dagen, der var gået, og hvad der skulle ske i morgen. 

Opvaskebørsten blev til støvkosten, hvilket blev til en klud, sæbe og spand. I og med jeg blev ældre, fik jeg lov til at hjælpe med mere og mere af rengøringen, og jeg elskede det! At kunne gå og nusse om noget sammen med min mor, og at kunne arbejde sammen på, at få noget til at blive rent var det bedste jeg kendte til.

Det førte endda til, at jeg startede min egen rengøringsfirma i en alder af 18 år, mens jeg studerede. Der stødte jeg ind i et problem, som den 5 årige mig aldrig tænkte over - alt det kemisk parfume og skarpe kemikalier som almindelig rengøringsprodukter indeholder. Jeg manglede simpelthen effektive men milde rengøringsprodukter, der ikke alene var fri for alt det overflødige kemi, men også kun indeholdte det bedste for huden. Det var umuligt at finde! 

bæredygtig rengøring allergivenlig rengøring

Så hvad gør man, hvis man ikke kan finde netop de rengøringsmidler, der er milde mod hud og miljø og ikke mindst designet så æstetisk, at du kan lade dem stå fremme? Man laver det selvfølgelig selv! Derfor har jeg brugt 5 år på at udvikle produkter som kun indeholder de bedste ingredienser som er milde og allergivenlige - noget som min 5 årige jeg havde været stolt af! 

Nu har jeg selv en datter som er 5 år, og hun har taget efter sin mor. Jeg elsker at se hende løbe rundt og tørre ting af med den samme fascination som jeg engang selv havde. Og jeg er taknemmelig for, at hun nu kan bruge produkter som indeholder plejende ingredienser, og som er milde mod hendes hud, og den planet som hun skal bo på i mange år endnu.