Brug skyllemiddel med ro i maven

Brug skyllemiddel med ro i maven

Der findes mange, man får næsten lyst til at sige, skrækhistorier om skyllemiddel. Hvor dårligt det er, farligt og unødvendigt.

Hos Humdakin er vi af den overbevisning, at så længe du gør det med måde, og hvor det giver mening for dig, så gør du intet forkert.

Skyllemidlet har til formål at gøre dit tøj blødt. På eksempelvis bomuldstekstiler, såsom, sengetøj og lagner, lægger der sig et blødgørende lag, ovenpå fibrene. Hos Humdakin anbefaler vi vores kunder, kun at bruge en meget lille mængde skyllemiddel når du vasker eksempelvis viskestykker og håndklæder da skyllemidlet og dets blødgørende lag ovenpå fibrene kan forringe sugeevnen.

Skyllemiddel har også den fantastiske egenskab, at det fjerner statisk elektricitet. Det er særligt ved syntetiske materialer, at denne problematik er størst, og hvor skyllemidlet er til stor hjælp. Eksempler på de mest gængse syntetiske materialer er: viskose, modal, polyester og lyocell/tencel.

Sidst men ikke mindst giver skyllemiddel dit vasketøj en skøn duft. I de fleste skyllemidler er er parfume, hvilket bevirker en dejlig duft. Det er dog også parfumen, der får nogle til at lade sig skræmme og afholde sig fra skyllemiddel eller finder et alternativ uden parfume.

Men heldigvis, får du med skyllemiddel fra Humdakin milde dufte af allergenfri parfume, der absolut minimerer risikoen for allergi, så du fortsat kan få velduftende tøj, uden at bekymre dig om allergi.

Vores tre varianter af skyllemiddel indeholder alle naturlige ekstrakter og ingredienser fra den nordiske natur, som vi er inspireret af. Skyllemidlet beskytter fibrene i dit tøj og hjælper med at bevare dit tøj blødt og lækkert efter hver vask.

Alle vores flydende produkter er tilmed lavet som koncentrat, hvorfor lidt rækker langt. Faktisk anbefaler vi kun at bruge et fyldt skruelåg med skyllemiddel per vask, hvilket svarer til 1 spiseskefuld eller 15ml. Det vil altså sige, at du med 1 liter skyllemiddel fra Humdakin har produkt nok til mellem 60-65 vaske.

Brug aldrig skyllemiddel til vask af silke eller uld. Husk også at tænke på miljøet ved dosering – overdreven brug gør ikke tøjet blødere og skader miljøet. Læs altid anvisningerne for brug inden ibrugtagning.

Humdakins flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer. Humdakins produkter indeholder allergenvenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. Humdakins flydende produkter er dermatologisk testet.

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...