Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne slå et slag for at du ikke skal bruge din weekend på rengøring og oprydning, så: brug aldrig weekenden på at gøre rent. Her fortæller vi hvordan!

 

 

Vi siger det hele tiden: hold rent frem for at gøre rent. Det er virkelig om at huske den sætning, for det er det, der gør hele forskellen!  Måske har du nu hørt det for første… eller 100. gang. Det bliver ikke mindre vigtigt i vores øjne.

Sådan gør du

At holde rent, er at sørge for at hjemmet hele tiden føles rent og dejligt. Det betyder dog ikke, at du konstant skal svinge støvsuger eller støveklud, men at du deler ugens rengøring ud på alle ugens dage og udnytter små huller i hverdagen, hvor du alligevel venter på fx kaffen brygger eller lasagnen bliver færdig. Og ellers:

 • Sørg for at tage opvasken med det samme i har spist, eller mens maden alligevel skal blive færdig. Gør potter og pander rene før snavset når at sætte sig fast.
 • Brug 5 minutter inden du går i seng på at rydde stue op. Det er bare dejligt at stå op til et hjem, der er klar til dagen.
 • Udnyt ventetiderne: er der 10 minutter tilbage af tørretid i tørretumbleren, er du i gang med at brygge en kande kaffe, eller er lasagnen i ovnen 20 minutter endnu? Så er det nu, at du skal finde støvsugeren frem, gøre din klud og sprayflaske klar eller lægge tøj sammen.
 • Snyd.. Med dejlige dufte i hjemmet, vil hjemmet også føles rent og indbydende. Brug duftpinde, tænd et dejligt duftlys og brug en rumspray til at opfriske rummene – særligt, inden gæsterne kommer. Du kan også bruge en tekstilspray til at opfriske gardiner, tæpper og gulvtæpper, så de virker friske.

 

   

  Hvis du har de 4 punkter i baghovedet hele tiden, så lover vi, at du aldrig skal bruge din weekend på rengøring. Måske du kan nøjes med 30 minutter med en støvsugning, frisk sengetøj og daglig oprydning.  

  Nyd nu din weekend med avis, hygge og godt selskab.

   


  Fortsæt med at læse

  Lad os inspirere dig

  Lad os inspirere dig

  En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
  Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

  Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

  Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
  Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

  Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

  Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
  Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

    Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...