Bliv klar til foråret!

Det er officielt den første uge af foråret, og hos Humdakin kan vi ikke få armene ned af ren begejstring, for det er også tid til at gå i sving med årets forårsrengøring! Igen i år deler vi vores store tjekliste til forårets hovedrengøring.  Find den lige her, så kan du snildt printe og gå i krig i alle kroge og hjørner.

3 GODE RÅD TIL FORÅRSRENGØRINGEN

  • PLANLÆGNING. Start med at tage udgangspunkt i tjeklisten og læg dig en plan for hvad du gerne vil nå og hvornår. Skal det hele klares på en weekend, eller skal det tages i etaper over en måneds tid? Det er helt op til dig, men en plan er altid et godt udgangspunkt.

  • GODE RENGØRINGSMILDER. Sørg for at bruge rengøringsmidler af god kvalitet, når du går i gang. Ved at bruge rengøringsmidler med lav dosering er du god ved miljøet og din bankkonto og du er sikker på at de lever op til høje standarder. Ved at bruge Humdakins rengøringsmidler er du også sikker på, at det ikke er skadeligt for dig eller kan forårsage allergi, nu hvor du skal være i gang og være i kontakt med produkterne længe og mange gange.

  • HYG DIG! Hyg dig med din rengøring. Sæt en god podcast på eller skru op for din favorit-musiker og dans dig igennem rengøringen. Det gør det meget nemmere og sjovere at komme igennem. Slut af med at lave god mad og slå benene op og tænd et dejligt duftlys. Du har fortjent det!