Bleer, Bæredygtighed og Benhårdt arbejde!

Bleer, Bæredygtighed og Benhårdt arbejde!

Spørger du mig, ejer og grundlægger af Humdakin kan jeg ærligt sige at det kan være svært at finde den rette balance, når man både jonglerer med en virksomhed i vækst, imens man har et få måneder gammelt barn, en dreng på 1 år og en pige på 5. Jeg er bestemt taknemmelig for mit job som ejer og direktør af min egen virksomhed, men endnu mere taknemmelig for mit job som mor. Men at kunne udfylde rollen som begge dele kræver benhårdt arbejde. Imellem børnenes lur, spisetid, madpakker og afhentning i forskellige institutioner arbejder jeg på højtryk for at svare på alle de mails og opgaver som mit 4. barn - Humdakin kræver. Det betyder at jeg aldrig har Camilla tid, så jeg dyrker hverken yoga, går i biografen eller holder fridage hvilket er et valg jeg tog før jeg lancerede Humdakin. Jeg enten arbejder eller er i mine børns selskab. 

Jeg ligger alt den energi jeg overhovedet har i min familie og i Humdakin. Det gør jeg fordi jeg tror på at effektive, miljøvenlige og allergivenlig rengøring kan give et trygt hjem for min familie. Også før hjemmet var fyldt med bleer, var der stor fokus på bæredygtig rengøring. Så meget at jeg endda brugte næsten 5 år imens jeg var ejer af min egen rengørings virksomhed, på at skabe et brand jeg kunne være stolt af med produkter jeg kunne stå inde for - et brand med fokus på allergivenlige og bæredygtige rengørings- og husholdningsprodukter i smuk emballage inspireret af den nordiske natur.

Takket være benhårdt arbejde, både dengang og i sær idag er Humdakin blevet taget rigtig godt imod Jeg giver mig 100% for mine forhandlere og kunder, fordi det er vigtigt for mig at have gode relationer. Jeg giver mig også 100% i udviklingen af mine produkter, hvor jeg kun accepterer det bedste og noget jeg selv vil have i min husholdning med 3 små børn. 

Jeg vil blive ved med at give alt den tid og energi jeg har både til børnene, men også til Humdakin så jeg kan hjælpe så mange som muligt godt på vej med en bæredygtig og ikke mindst effektiv rengøring, da et rent hjem skaber ro, regelmæssighed og renlighed. De 3 R`er er for mig noget som skaber enormt meget overskud i en travl hverdag. At kunne skabe nye produkter, som gør en stor forskel i det moderne hjem, er en klar mission. Og visionen er at lære hele verden at holde rent frem for at gøre rent. 

humdakin camilla shcram

“Ideen til Humdakin opstod i årene med egen rengøringsvirksomhed, hvor jeg savnede produkter som på daværende tidpunkt ikke eksisterede. Derfor besluttede jeg mig for at lave min egen linje som senere skulle danne rammen for mit helt eget koncept. Målsætningen for linjen skulle nemlig danne grobund for, at jeg kunne vie mit liv og investerer alt hvad jeg ejer og har i netop Humdakin. Jeg søgte så inderligt effektive produkter uden at det var industi-rengøringsmidler og produkter der samtidig var allergivenlige hvor der var tænkt på lav konservering med omtanke for miljøet. Ikke mindst har mit store ønske fra start været at lave et koncept som skulle give lyst til at gøre rent og style, så rengøringsmidlerne ikke længere skulle gemmes væk under køkken vasken”

Tak fordi i følger med i mit Humdakin univers fyldt med en masse skønne børn. 

- Camilla Schram / Ejer og stifter af Humdakin

Fortsæt med at læse

Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...