Bekæmp de tørre vinterhænder

Bekæmp de tørre vinterhænder

Mange oplever tørre hænder i løbet af vinteren og en god håndlotion er uundværlig. Hos Humdakin har vi brugt 5 år på at udvikle den perfekte håndlotion der ikke fedter, men derimod nemt absorberes hurtigt ind i huden og efterlader huden blød og fugtet. 

Humdakin hand lotion er derfor oplagt til vinterens måneder og de tørre hænder. Vælg mellem vores tre forskellige varianter med skandinaviske ingredienser. 

Vores hand lotion fås i 300 ml. som passer perfekt til badeværelset sammen med Humdakin hand soap og i en 60 ml. tube som er det oplagte valg til tasken og til at have med på rejsen. 

No. 01 med naturlige ekstrakter fra havtorn og kamille
Kamille er kendt for sine beroligende egenskaber og det lille havtorn bær af fyldt med mineraler, antioxidanter og C-vitaminer. 

No. 02 med naturlige ekstrakter fra hyldebær og birk
Hyldebærekstrakt er kendt for dets plejende og anti-ageing egenskaber, som beskytter og fugter huden.  Birk er kendt for sine plejende egenskaber, og ekstrakt fra birk indeholder bakteriehæmmende og lindrende egenskaber, som har en helende og beroligende effekt på huden.

No. 03 med naturlige ekstrakter fra pæon og tranebær
Ekstraktet fra pæon aktiverer og styrker hudens naturlige forsvar. Pæon har ligeledes blødgørende og opstrammende egenskaber, som har en anti-ageing effekt på huden. Ekstrakt fra tranebær er med til at give sund og velnæret hud, som føles mere strålende.

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...