Bekæmp de tørre vinterhænder

Bekæmp de tørre vinterhænder

Mange oplever tørre hænder i løbet af vinteren og en god håndlotion er uundværlig. Hos Humdakin har vi brugt 5 år på at udvikle den perfekte håndlotion der ikke fedter, men derimod nemt absorberes hurtigt ind i huden og efterlader huden blød og fugtet. 

Humdakin hand lotion er derfor oplagt til vinterens måneder og de tørre hænder. Vælg mellem vores tre forskellige varianter med skandinaviske ingredienser. 

Vores hand lotion fås i 300 ml. som passer perfekt til badeværelset sammen med Humdakin hand soap og i en 60 ml. tube som er det oplagte valg til tasken og til at have med på rejsen. 

No. 01 med naturlige ekstrakter fra havtorn og kamille
Kamille er kendt for sine beroligende egenskaber og det lille havtorn bær af fyldt med mineraler, antioxidanter og C-vitaminer. 

No. 02 med naturlige ekstrakter fra hyldebær og birk
Hyldebærekstrakt er kendt for dets plejende og anti-ageing egenskaber, som beskytter og fugter huden.  Birk er kendt for sine plejende egenskaber, og ekstrakt fra birk indeholder bakteriehæmmende og lindrende egenskaber, som har en helende og beroligende effekt på huden.

No. 03 med naturlige ekstrakter fra pæon og tranebær
Ekstraktet fra pæon aktiverer og styrker hudens naturlige forsvar. Pæon har ligeledes blødgørende og opstrammende egenskaber, som har en anti-ageing effekt på huden. Ekstrakt fra tranebær er med til at give sund og velnæret hud, som føles mere strålende.

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...