Basis styling af hjemmet

Basis styling af hjemmet

Når det kommer til styling af vores hjem, bliver de fleste af os guided af vores individuelle intuition og smag - og måske lidt inspiration fra Instagram og Pinterest! Men har du nogensinde tænkt på, at der findes guidelines og regler for styling af hjemmet? Nej? Så læs med herunder, fordi der findes nogle få, simple regler man kan følge: 

  • Gentagelse:

Når du træder ind i et rum, skal det give dig en rigtige visuelle oplevelse. Det opnår du ved at lade farver, mønstre og former få igen gennem rummet. For eksempel, hvis dine vægge er malet i lyse farver, så kan du lade tæppe og puder være i samme farver for at skabe kontinuerlighed i rummet.

Tip: En simpel, æstetisk og tidløs tilføjelse kan være Humdakin Ample Duftpinde.

 

 

  • Balance

Balance giver en ro i rummet. Dette princip handler om distributionen af visuel lighed. Balance kan enten være symmetrisk eller asymmetrisk. Et symmetrisk indrettet hjem kan opnås ved at lave en imaginær opdeling af rummet på midten, og placere dine elementer ligelidt fordelt på hver side af denne midte. Midten kan også være et maleri på væggen eller spisebordet. På den anden side, kan en asymmetrisk balance skabes ved at have to sider, der ikke er symmetriske, men stadig har den samme vægt af indhold.

 

Foto: @hejmelig

  • Harmoni

Det er vigtigt at forene alle elementerne i et rum. Det kan have en stor indflydelse på vores humor og følelser. Alle komponenter i rummet bør komplementere hinanden for at rummet føles rigtigt og komplet. Du ved, du har gjort et godt stykke arbejde, når der er de rette proportioner og balance i rummet.

Har du lagt mærke til at alle Humdakins produkter alle har det samme udtryk og design? Nu ved du hvorfor. Vi vil ikke forstyrre harmonien i din styling af hjemmet.

 

  • Skala

Vi arbejder med skala, når vi arbejder med størrelsen og rammer eller højde på vores møbler såsom spisestole og sofa, og hvordan disse er placeret i rummet. Skala definerer forholdet mellem 2 eller flere objekter og hvordan en størrelse relaterer til den anden, men også rummet som helhed.

Prøv for eksempel at leg med skala ved din køkkenvask med Humdakin opvaskemiddel og håndsæbe, som har to forskellige størrelser.

 

  • Proportioner

Når du arbejder med proportioner, bør du fokusere på ratio og forholdet mellem de forskellige dele, som sammen danner en hel: hvordan passer de sammen, og hvordan får de dig til at føle? Kig på struktur, farver, størrelse og mønstre og se hvordan de spiller sammen.

 

 

Styling og interiørdesign tillader dig at udtrykke dig selv, og kun fantasien sætter grænser. I sidste ender handler det om at skabe et trygt og dejligt hjem, du har lyst til at bruge din tid i!

Fortsæt med at læse

The Iconic Humdakin

The Iconic Humdakin

Du kender dem sikkert? Vores 4 ikoniske kerneprodukter. Men ved du hvorfor de er ikoniske? Der er nemlig en grund til, at netop disse produkter er kernen i vores DNA og i vores optik er revolutione...
NEW IN: Efterårskollektionen 2023

NEW IN: Efterårskollektionen 2023

Kender du historien om vores nyheder?   I denne efterårs- og vintersæson inviterer vi naturen indenfor. Vi ønsker at bringe den ro og jordforbindelse, man får af at være udenfor, tilbage til det s...
En Humdakin klassiker

En Humdakin klassiker

Humdakins System Bucket er inspireret af en klassisk rengøringsspand, men med et twist. Denne systemspand er skabt, så du kan holde styr på dine rengøringsprodukter på mest stilfulde vis, og nemt f...
Cleaning for Generations - håndpleje

Cleaning for Generations - håndpleje

Nu er det officielt. Efteråret er i gang. Og det betyder også at det koldere vejr er på vej. Og det medfører skiftende og ustadige vejrforhold: regn, blæst, solskin og måske endda frostgrader. Det ...