Bæredygtige rengørings- og husholdningsprodukter: Træbørster

Bæredygtige rengørings- og husholdningsprodukter: Træbørster

Velkommen til den nye serie på vores blog! I anledning af bæredygtig forårsrengøring vil vi dedikere denne serie til vores rengøringsprodukter, da de ikke kun er smukke og funktionelle, men også lavet med miljøet in mente. Heldigvis er “bæredygtighed” et ord, der begynder at fylde mere og mere hos danskerne. Flere prøver at reducere deres affald, plastik forbrug og brug af kemikalier. Et område, som vi gerne vil skabe endnu mere opmærksomhed omkring, er rengøring! Vi vil gerne dele vores produkter med jer og forklare præcis hvorfor, vi synes, at de er et godt valg for dig og for miljøet.

Det første produkt vi har fokus på i serien, er vores træbørster. Hos Humdakin kan du finde en lille og en lang opvaskebørste, en lille og en stor rund træbørste til at skrubbe grøntsager, gulve eller andre overflader, og sidst men ikke mindst, en håndkost. Vores støvkost og fejebakke har også begge træhåndtag.

 

Alle disse produkter af træ er produceret med enten mangotræ eller bambus, hvilket er to bæredygtige træarter. Mangotræer vokser hurtigt og er kun skåret ned efter de har nået til en alder, hvor de ikke længere producerer mangofrugter. Ved at lave børster af mangotræ undgår man, at træet bliver skåret ned og brændt som affald. Bambus er vandafvisende og antibakteriel, hvilket gør det til et praktisk og bæredygtigt valg, når det kommer til brugen af træ som materiale. Bambusplanten vokser igen af sig selv, og er samtidig en af de hurtigst voksende planter i verden.

Hårene på alle vores træbørster er lavet af kokosfibre, som er et groft materiale lavet af kokosnøddens skal. Materialet tages fra de modne kokosnødder, hvilket giver det en naturlig brun farve. Kokosnødder vokser naturligt i rigelige mængder, hvilket - kombineret med fibrenes styrke og lave nedbrydningshastighed - gør kokosfibre til et særdeles bæredygtigt materiale.

Vi håber, du kan lide vores lille serie om bæredygtig rengøring, og at du har lyst til følge med her for flere indlæg om vores bæredygtige materialer.

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...