BÆREDYGTIG RENGØRING I 2021?

BÆREDYGTIG RENGØRING I 2021?

I denne artikel

Humdakin startede med kærligheden til rengøring og en mangel på bæredygtige og effektive rengøringsmidler. Nu, 5 år efter lanceringen, er vores universalrengøring et af vores mest solgte produkter. Og vi forstår godt hvorfor!

LAV PÅ INDHOLD, RIG PÅ RENGØRING

En god universalrengøring er nødvendigt for en effektiv rengøring. Humdakins universalrengøring er et koncentrat. Det betyder, at den ikke er fyldt med vand ligesom dem, du finder i supermarkederne. Med Humdakin universalrengøring kan du lege den lille kemiker, når du blander produktet med vand derhjemme. Blandingsforholdet er 1:100, så i en sprayflaske med 500 ml. vand, går der kun 5 ml. universalrengøring til. Du får altså til 200 genopfyldninger i 1 liter!

Udover at være et koncentrat, er Humdakins universalrengøring rig på plejende ekstrakt fra salvie og havtorn, som efterlader en dejlig, ren duft. Vi har brugt så få og så milde konserveringsmidler og kemikalier som muligt samt en allergivenlig parfume, så hele familien kan være med. Universalrengøringen kan bruges på alle overflader, der tåler vand. 

 3 TIPS TIL EN BÆREDYGTIG OG EFFEKTIV RENGØRING

Universalrengøringen er uden tvivl vores hjertebarn, selvom der er kommet en masse nye produkter til. Her har du vores bedste tips til en effektiv og bæredygtig rengøring med universalrengøringen. 

1. Spray og tør af! Mange vil nok ty til en spand med vand og en klud, men du kan spare meget vand i din rengøring ved at bruge en sprayflaske i stedet for. På den måde slipper du for at vride din klud ofte. Du kan evt. skylle kluden op efter behov. Husk at skifte karklud for hvert rum. For mere krævende overflader, kan en spand med vand være god til at skrubbe! Opløs 1 låg med universalrengøring i 5 liter vand. 

2. Hold rent. Brug din sprayflaske med blandingen i hver dag. Det lyder af meget, men det kan betyde, at rengøringen bliver meget lettere at overkomme. Brug 5 minutter hverdag i selvskab med din universalrengøring, og du vil opleve at dit hjem er rent og velduftende hver dag. 

3. Opbevar ved køkkenvasken. Opbevar din sprayflaske med vand og universalrengøring ved din køkkenvask. På den måde er den altid ved hånden, hvis der sker uheld, eller når du har vasket op efter aftensmaden, og skal tørre spisebord, køkkenbord og komfur af for madrester. Udover at være nemt, vil det også pynte ved siden af din opvaskemiddel og håndsæbe fra Humdakin. 

God fornøjelse! 

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...