BÆREDYGTIG RENGØRING I 2021?

BÆREDYGTIG RENGØRING I 2021?

I denne artikel

Humdakin startede med kærligheden til rengøring og en mangel på bæredygtige og effektive rengøringsmidler. Nu, 5 år efter lanceringen, er vores universalrengøring et af vores mest solgte produkter. Og vi forstår godt hvorfor!

LAV PÅ INDHOLD, RIG PÅ RENGØRING

En god universalrengøring er nødvendigt for en effektiv rengøring. Humdakins universalrengøring er et koncentrat. Det betyder, at den ikke er fyldt med vand ligesom dem, du finder i supermarkederne. Med Humdakin universalrengøring kan du lege den lille kemiker, når du blander produktet med vand derhjemme. Blandingsforholdet er 1:100, så i en sprayflaske med 500 ml. vand, går der kun 5 ml. universalrengøring til. Du får altså til 200 genopfyldninger i 1 liter!

Udover at være et koncentrat, er Humdakins universalrengøring rig på plejende ekstrakt fra salvie og havtorn, som efterlader en dejlig, ren duft. Vi har brugt så få og så milde konserveringsmidler og kemikalier som muligt samt en allergivenlig parfume, så hele familien kan være med. Universalrengøringen kan bruges på alle overflader, der tåler vand. 

 3 TIPS TIL EN BÆREDYGTIG OG EFFEKTIV RENGØRING

Universalrengøringen er uden tvivl vores hjertebarn, selvom der er kommet en masse nye produkter til. Her har du vores bedste tips til en effektiv og bæredygtig rengøring med universalrengøringen. 

1. Spray og tør af! Mange vil nok ty til en spand med vand og en klud, men du kan spare meget vand i din rengøring ved at bruge en sprayflaske i stedet for. På den måde slipper du for at vride din klud ofte. Du kan evt. skylle kluden op efter behov. Husk at skifte karklud for hvert rum. For mere krævende overflader, kan en spand med vand være god til at skrubbe! Opløs 1 låg med universalrengøring i 5 liter vand. 

2. Hold rent. Brug din sprayflaske med blandingen i hver dag. Det lyder af meget, men det kan betyde, at rengøringen bliver meget lettere at overkomme. Brug 5 minutter hverdag i selvskab med din universalrengøring, og du vil opleve at dit hjem er rent og velduftende hver dag. 

3. Opbevar ved køkkenvasken. Opbevar din sprayflaske med vand og universalrengøring ved din køkkenvask. På den måde er den altid ved hånden, hvis der sker uheld, eller når du har vasket op efter aftensmaden, og skal tørre spisebord, køkkenbord og komfur af for madrester. Udover at være nemt, vil det også pynte ved siden af din opvaskemiddel og håndsæbe fra Humdakin. 

God fornøjelse! 

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...