Bæredygtig julegave indpakning

Vi ELSKER at pakke gaver ind, og derfor er julen en af vores yndlings højtider. Vi elsker det så meget, at hver gang du bestiller noget på Humdakin.dk pakker vi det fint ind - også når det ikke er jul.  For hvem elsker ikke at pakke en gave op, selvom man har købt den til sig selv? 

Vi har fået lidt mere indpakning her op til jul. Vi kører som altid et bestemt tema til vores indpakning, som er natur med et hint af guld... har i også et tema til jeres indpakning? 

 

Hvis i mangler lidt inspiration til en julegave indpakning, og gerne vil have miljøet med i tankerne, så kig med her! 

Man kan sagtens lave fine pakker med gavepapir lavet af 100% genbrugspapir. Hvis man tilføjer noget snor i naturmateriale samt lidt grønt pynt som f.eks. eukalyptus eller gran, så har man en flot nordisk indpakning som nedbrydes naturligt efter at man har smidt det ud! 


Gavepapir fra Jakodan 

Der er begyndt at komme rigtig mange miljøvenlige alternativer til indpakningspapir, som f.eks genbrugeligt indpakningspapir eller æsker og bånd lavet af genbrugsprodukter. Vi har faktisk brugt noget silkebånd lavet gamle plastikflasker! Det ser både godt ud, men hvis man kan modtager en gave med sådan noget fint bånd, så kan man gemme det og bruge det igen og igen. 

Gavebånd fra Jakodan

En anden alternativ er æsker. Man kan finde mange rigtige fine æsker som kan bruges igen og igen! Find nogle i flotte farver som virker til, at de kan holde til mange juleaftener. Hvis du vil være endnu mere miljøbevidst, så kig efter æsker som er “FSC” mærket så du ved, at de er blevet bæredygtigt produceret. 

Gaveæske fra Jakodan 


Sidst men ikke mindst kan man faktisk også bruge viskestykker, ligesom vores GOTs certificeret økologisk bomuld tea towels! Man kan enten vælge en farve som vil passe til det øvrige indpakning eller en farve man ved, at modtager vil elske at have i sit køkken. Så er der ikke noget indpakning som skal smides ud og modtageren får en ekstra lille gave.

MANGLER DU GAVE INSPIRATION?

Vi har lavet tre julepakker i forskellige prisleje, som du kan ønske dig eller give til en anden. Vi pakker selvfølgelig ind :) 

1. Clean Home - Universal cleaner, spray bottle og dish cloth

2. Kitchen Favorites - Dish soap, anti-smell og dish cloth 

 

3. Happy hands - 02 håndsæbe, 02 håndcreme og en lille 02 håndcreme

 

Find gaveindpakningen fra Jakodan her.