April styling inspiration

April styling inspiration

Vi elsker at se når i deler jeres Humdakin billeder med os på Instagram og Facebook! Det er så hyggeligt at se hvordan vores produkter ser ud i jeres hjem og at høre jer snakke om dem.

Der er mange smukke billeder hvor i viser os hvordan i styler jeres Humdakin produkter. Vi vil vise nogle af de mange billeder i dag, som er gode eksempler på vores yndlings styling tips. Så hvis du har brug for at tænke på noget andet i disse mærkelige tider, hvis du mangler inspiration til stylingen derhjemme, eller hvis du bare elsker at se hvordan andre bor, så læs med her!

Spa stemning på dit badeværelse

Billede af @salmonstreet

Selv de små detaljer kan skabe en hyggelig spa stemning i dit badeværelse, som gør det til mere end bare et funktionelt rum. Trine og Anders fra Instagram profilen @salmonstreet er midt i en stor og smuk renovation. En af måderne de skaber en unik stemning i dette værelse, udover at bruge smukke og rustikke materialer, er at tilføje en taburet i hjørnet med to Humdakin duftlys på. Bænke og taburetter hjælper med at skabe små stilleben på badeværelset, og du kan pynte dem med hvide håndklæder, planter eller duftlys for at opnå en afslappende spa stemning. 

 

Billede af @strandboulevarden

En spa stemning på et badeværelse kan også opnås ved at tilføje en følelse af luksus, ligesom parret bag Instagram profilen @strandbouldevarden gjorde, da de opdaterede deres badeværelse med den flotteste håndvask. En matchende hånd sæbe og lotion eller duftlys på en bakke er en lille detalje med stor betydning for stemningen. Brug bakker, som den på billedet i marmor, til håndsæbe og håndcreme på badeværelset, duftlys og dekorationer i stuen eller opvaskemiddel og en børste i køkkenet for at opnå en organiseret og luksuriøst udtryk. 

 

Organisér produkterne

Billede af @humdakin
 
Hvis du har et bryggers eller badeværelse som indeholder rå materialer, som træ, zink eller murstensvægge, så tag imod udtrykket og style med andre naturlige materialer. Her har vi brugt en gammel murstens form til at organisere produkterne som står i bryggerset. Det er en god ide at have en grov træbørste ligesom den på billedet til at ligge fremme i bryggerset, da den er rigtig god til at bruge på beskidte sko eller grøntsager fra haven, før de bliver taget med ind i huset. 

Billede af @carlasofiemolge
Du kan også lade dine vaskemiddel og skyllemiddel være en del af indretningen ved at organisere dem i en fin bakke eller kasse. Find en som passer til farverne i resten af badeværelset eller bryggerset så det bliver en del af omgivelserne og får et roligt udtryk. Humdakin produkterne er simpel og klassisk i deres design, så vælg rolige toner omkring dem hvis du vil opnå det smukke resultat som Carla Sofie fra den æstetiske Instagram profil @carlasofiemolge har opnået. 

 

Neutral eller farverig 

Billede af @laurabakoe
Mange lejligheder har små køkkener og sjove hjørner som er små og charmerende, ligesom Lauras flotte køkken og hjem som hun viser frem på hendes Instagram profil @laurabakoe. Humdakin produkter er perfekt til de mindre køkkener eller områder, fordi de har et let udtryk og neutral design som passer sammen med alle farvepaletter, uden at fylde for meget i et rum. De tilføjer et hint af elegance men er slet ikke dominerende.
 

Billede af @prchtg

Selvom at Humdakin produkterne har et neutralt design, har vi også en række tekstiler i mange forskellige farver, fra jord tonede til farverige. Et fantastisk eksempel af at style med farver findes hos de to piger bag den farverige og inspirerende Instagram profil @prchtg. Ved at vælge de rigtige tekstilfarver kan selv et neutralt køkken piftes op - det hele ligger i detaljerne! Vores tekstiler inkluderer strikket klude, strikket køkkenhåndklæder samt viskestykker, alle i 100% økologisk bomuld. Mix og matche farverne ligesom @prchtg har gjort, så tekstilerne komplementere de dekorationer og farver du allerede har i dit køkken.

 

Skabe unikke atmosfærer 

 Billede af @mittpallas

Noget så simpelt som at tilføje en flot håndcreme kan gøre forskellen. Frida bag @mitpallas er dygtig til at bruge naturlige materialer og mørke toner til at skabe en smuk og rolig atmosfære i alle rum. Ved at sætte en håndcreme på dit sengebord, kommode eller konsolbord ændrer du automatisk udtrykket. Håndcremen viser at du tænker på dine gæster, din familie og dig selv, og er perfekt i de områder som du gerne vil pynte, men samtidig holde minimalistisk. 

 

Billede af @tthese_beautiful_thingss

Det samme kan siges om vores duftpinde og duftlys. Hvis du har en reol, kommode eller skænk som du vil pynte, kan du tilføje et duftlys eller duftpinde - det både pynter og tilfører en mild duft til rummet. De milde og rene dufte er perfekte til at skabe en afslappende atmosfære i hvilken som helst værelse. Hvis du synes at dit duftlys eller duftpinde står lidt alene, så prøv at sætte dem ovenpå en lille stak med blade, coffee table bøger eller en bakke. Det tilføjer fylde til udtrykket og giver duftlysene eller duftpindene lidt højde. Et smukt eksempel af dette er Viktorias flotte billede fra hendes profil @tthese_beautiful_thingss, hvor hun bruger coffee table bøger og vores ample duftpinde som en simpel og balanceret dekoration. 

 

Naturlige materialer

 Billede af @bllhome 

Som en af de sidste styling tips anbefaler vi at bruge naturlige materialer sammen med Humdakin produkter. Både lyst træ og sort marmor komplementerer, og komplementeres af, Humdakin produkter. Det første eksempel af dette er fra @bllhome og hendes evige stillede og æstetisk Instagram univers. På dette billede styler hun duftpindene på en træhylde. Det lyse træ og den beigefarvet Humdakin etiket skaber sammen et roligt og rent udtryk.

 

 Billede af @synne_k

Som en kontrast til det tidligere billede viser dette vores duftlys stylet på et sort marmor sofabord. Dette skaber et helt andet udtryk end det lyse træ gjorde, men passer stadig perfekt til det klassisk Humdakin design. Synne bag den smukke Instagram profil @synne_k har også tilføjet friske blomster som prikket over i’et af en æstetisk og simpel sofabords styling. Det mørke marmor og duftlys komplementere de friske hvide blomster, hvilket er noget vi elsker at style med!

 

 Billede af @carlasofiemolge

Den neutrale Humdakin farve er også smukt sammen med støvede pastelfarver eller metaller som zink, kobber eller messing. @Carlasofiemolges billede af hendes smukke køkken er et godt eksempel på hvordan du kan style dit køkken med sæbe, dish soap og vores træ opvaskebørste. Hun valgte en marmor vase til Humdakins træ opvaskebørste, hvilket er en smuk måde at forvandle noget praktisk til noget stillede. Hendes messing vask eksemplificerer hvordan Humdakin kan styles med mange forskellige materialer og i mange forskellige rum!

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...