Alternativt brug af dine tomme Humdakin emballager

Alternativt brug af dine tomme Humdakin emballager

Vi kender alle det, at have noget tomt emballage, vi ikke ved hvad vi skal gøre noget ved. I stedet for bare at smide det ud, er det bedre for miljøet og din pengepung at være kreativ og finde på alternative nye måde at bruge det tomme emballage. Her har vi et par tips til, hvad du også kan bruge Humdakins produkter og emballage til i hjemmet.

Alternativt brug af den strikkede karklud

Humdakins karklude kan bruges til meget mere end bare en karklud. Den kan bruges som en vaskeklud til ansigtet, da den er super lækker og blød mod huden. Du kan også bruge kluden i badet, til skånsomt at vaske børn og bruge den til at lege med. 

Alternativ brug af dit tomme duftlys

Når dit duftlys er udbrændt, er emballagens levetid ikke slut. Den sidste rest af lyset kan fjernes ved at komme lidt kogene vand i glasset og lade det stå til det er koldt. Voksen bliver hård og kommer automatisk op til overfladen i forbindelse med at vandet bliver koldere. Smid det overskynde voks i skraldespanden, og det tomme rene glas kan nu bruges til at opbevare rondeller, som en lille vase, en lille krukke til en lille plante, til en blyantsholder og meget mere.

 

 

Alternativt brug af spray flaske

Humdakins sprayflaske er heller ikke til at glemme når det kommer til alternativ brug. Den kan bruges til en varm sommerdag, som en vandpistol til børnenes vandlege. Ydermere kan den også bruges til lige at opfriske dine planter med lidt vand på bladene.

Alternativt brug af den lille håndbørste

Brug den lille børste med kokosfibre til at fjerne sæberester fra vaskemaskinen på tøjet. Børst tøjet med børsten - det er hurtigt og nemt, og du får ikke en våd plet på tøjet, som du ellers ville få, hvis du fjernede resterne med en våd klud.

Alternativ brug af duft flakon

Vask flakonen ren, og brug den herefter som en lysestage til de lange lys eller som en vase til små buketter. Alternativ kan du fjerne labellen med logo og nu kan børnene tegne frit med maling eller tuscher til glas. Der kan evt. også kommes lidt sand og skaller i og skabe strandstemning i dit hjem.

Alternativt brug af tomme større emballager

De tomme emballager fra blandt andet håndsæbe, universalrengøring og flydende vaskemiddel kan bruges til børnelegetøj, vaser, der kan dekoreres eller forblive som de er. Den lille håndsæbe kan også bruges til sjov og leg i badet med små børn.

 

Skal du ikke prøve disse alternativer med dine tomme Humdakin produkter, og være med til at skabe en grønnere hverdag med genanvendelighed?

Fortsæt med at læse

The Iconic Humdakin

The Iconic Humdakin

Du kender dem sikkert? Vores 4 ikoniske kerneprodukter. Men ved du hvorfor de er ikoniske? Der er nemlig en grund til, at netop disse produkter er kernen i vores DNA og i vores optik er revolutione...
NEW IN: Efterårskollektionen 2023

NEW IN: Efterårskollektionen 2023

Kender du historien om vores nyheder?   I denne efterårs- og vintersæson inviterer vi naturen indenfor. Vi ønsker at bringe den ro og jordforbindelse, man får af at være udenfor, tilbage til det s...
En Humdakin klassiker

En Humdakin klassiker

Humdakins System Bucket er inspireret af en klassisk rengøringsspand, men med et twist. Denne systemspand er skabt, så du kan holde styr på dine rengøringsprodukter på mest stilfulde vis, og nemt f...
Cleaning for Generations - håndpleje

Cleaning for Generations - håndpleje

Nu er det officielt. Efteråret er i gang. Og det betyder også at det koldere vejr er på vej. Og det medfører skiftende og ustadige vejrforhold: regn, blæst, solskin og måske endda frostgrader. Det ...