10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin


1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og virksomheder rundt i Århus og omegn. 


2. Har du lagt mærke til tallene på produkterne? Du finder disse koordinater på alle vores produkter. Det er koordinaterne til stedet, hvor det hele startede i Trige, tæt på Århus. 

 

 

3. Hos Humdakin udvikler og tester vi hele tiden nye produkter. Camilla er stadig med i processen fra start til slut, når vi lancerer et nyt produkt, og en af dem, som stadig får alle idéerne. 

 4. Vi startede med 10 produkter. Nu har vi 600 styles.

5.  Har du undret dig over navnet? "Humdakin" er en blanding af familienavne: Camillas datter, mand og hund, King.

6. Apropos King, så var den franske bulldog Camillas højre hånd i 10 år. Selv om han ikke længere er hos os, kan vi nærmest stadig høre ham råbe af postbuddet. Det er også King, du ser på vores hundeshampoo. 

7. Vores kontor ligger i en magisk skov nord for Aarhus, og vi kan stort set dagligt nyde synet rådyr og egern, der løber rundt eller leger i træerne. 

 8. I 3 år har vi været indsamlingspartnere med Børns Vilkår, der arbejder for at sikre, at ingen børn bliver svigtet. Et samarbejde, der betyder meget for os. Vidste du, at hver gang du bestiller et produkt fra vores Kids Collection, donerer vi 5 kroner videre til Børns Vilkår? 

 9. Det hele startede med rengøring til dit hjem. Nu tilbyder vi alt, hvad du har brug for til organisering, rengøring og styling i køkken og bad: fine terrazzo produkter, plejende håndpleje og milde men effektive rengøringsprodukter. 

 10. Vidste du, at vi har salgsteams i USA, Canada, Japan, Norge, Island og Kina? Derudover har vi et stort netværk af søde forhandlere i hele verden. Du finder Humdakin i 900 butikker og onlineshops fordelt på 55 markeder. 

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...