10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin


1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og virksomheder rundt i Århus og omegn. 


2. Har du lagt mærke til tallene på produkterne? Du finder disse koordinater på alle vores produkter. Det er koordinaterne til stedet, hvor det hele startede i Trige, tæt på Århus. 

 

 

3. Hos Humdakin udvikler og tester vi hele tiden nye produkter. Camilla er stadig med i processen fra start til slut, når vi lancerer et nyt produkt, og en af dem, som stadig får alle idéerne. 

 4. Vi startede med 10 produkter. Nu har vi 600 styles.

5.  Har du undret dig over navnet? "Humdakin" er en blanding af familienavne: Camillas datter, mand og hund, King.

6. Apropos King, så var den franske bulldog Camillas højre hånd i 10 år. Selv om han ikke længere er hos os, kan vi nærmest stadig høre ham råbe af postbuddet. Det er også King, du ser på vores hundeshampoo. 

7. Vores kontor ligger i en magisk skov nord for Aarhus, og vi kan stort set dagligt nyde synet rådyr og egern, der løber rundt eller leger i træerne. 

 8. I 3 år har vi været indsamlingspartnere med Børns Vilkår, der arbejder for at sikre, at ingen børn bliver svigtet. Et samarbejde, der betyder meget for os. Vidste du, at hver gang du bestiller et produkt fra vores Kids Collection, donerer vi 5 kroner videre til Børns Vilkår? 

 9. Det hele startede med rengøring til dit hjem. Nu tilbyder vi alt, hvad du har brug for til organisering, rengøring og styling i køkken og bad: fine terrazzo produkter, plejende håndpleje og milde men effektive rengøringsprodukter. 

 10. Vidste du, at vi har salgsteams i USA, Canada, Japan, Norge, Island og Kina? Derudover har vi et stort netværk af søde forhandlere i hele verden. Du finder Humdakin i 900 butikker og onlineshops fordelt på 55 markeder. 

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...
New Year - New Me.. eller hvad?

New Year - New Me.. eller hvad?

Kender du det? Kalenderen viser er nyt år, og med det følger der spørgsmålet: “nå men, har du så nogle nytårsforsætter?” Ofte er svaret noget med at spise sundere og træne mere, men lige så tit sid...