HOLD DIT KØKKENT RENT OG BEHAGELIGT

HOLD DIT KØKKENT RENT OG BEHAGELIGT

Hos Humdakin går vi meget op i at holde rent fremfor at gøre rent. Det betyder, at vi gerne bruger 10-15 minutter hverdag på at tørre overflader af, tage opvasken og style vores hjem, så det er rart at være i. Her har du vores 5 råd til at holde dit køkken rent og rart.  

5 RÅD TIL ET RART OG INDBYDENDE KØKKEN
  1. Husk, at lufte ud hver dag! Der anbefales, at vi lufter ud 2-3 gange dagligt i 5-10 minutter ad gangen. Indeklimaet har en stor effekt på dit humør og dit energiniveau. Hvis luften i hjemmet bliver for tung, falder din effektivtiet, og du vil måske føle, at du får mere hovedpine og ubehag.

  2. Sørg for at holde rent - selv de små rengøringsvaner gør din hverdag så meget nemmere. Du holder et rent og overskueligt hjem med Humdakins daglige rengøringsrutine, der ikke tager mere end 10 minutter om dagen. Du kan med fordel tage en klud og din sprayflaske med universalrengøring i og tørre alle overflader i køkkenet af samt vaske armatur og vask af med opvaskemiddel eller en kalkspray.

  3. Når det kommer til styling af dit køkken, så hold det gerne simpelt, da det er en arbejdsplads, og der gerne skal være god plads. Med det sagt er det også vigtigt at have et lækkert og indbydende hjem, der udstråler hyggelige stunder. Til dette pynter det altid med en lækker Humdakin opvaskemiddel og sæbe og selvfølgelig en opvaskemiddel og en lækker opvaskebørste. Vælg sæsonens favoritfarver til at pryde dit hjem – for eksempel med økologiske køkkentekstiler. Husk også friske blomster eller en grøn plante!

  4. En gang i løbet af ugen – der hvor dit køleskab måske er allermest tomt, tager du en våd klud og kører hen over alle hylder. Tag gerne eventuelle skuffer ud og vask dem af med opvaskemiddel og varmt vand. Husk at gøre det regelmæssigt – så behøver det ikke at være et stort arbejde, men let at tørre over næste gang. Sørg for at temperaturen altid er på tre til fem grader. Nu er køleskabet klar til det store ugentlige indkøb.

  5. Glaspest opstår, når du vasker dine glas ved mere end 55 grader. Du bør derfor vaske dem på et kort program på opvaskemaskinen ved mindre end 55 grader samt undgå opvaskemaskinens tørrefunktion. Alternativt kan du vaske dine yndlingsglas i hånden med opvaskemiddel. På den måde undgår du også kalkrester på glas – hvis du altså husker at tørre dem af med et rent viskestykke med det samme!

Hvis du følger disse 5 råd bliver tiden i køkkenet en leg!

 

Fortsæt med at læse

Vinterpleje af Huden: Din Guide til Beskyttelse i de Kolde Måneder

Vinterpleje af Huden: Din Guide til Beskyttelse i de Kolde Måneder

Når vinteren nærmer sig, begynder vores hud ofte at vise tegn på tørhed og irritation. Den kolde luft udenfor kombineret med den tørre, varme luft indenfor skaber en udfordrende cocktail for huden...
Den Gode Dagcreme med Hyaluronsyre: Fordele og Selvforkælelse

Den Gode Dagcreme med Hyaluronsyre: Fordele og Selvforkælelse

Daglig hudpleje er noget, vi alle bør prioritere, og en god dagcreme er ofte nøglen til en sund og smidig hud. Med hyaluronsyre som en af de mest omtalte ingredienser i moderne hudpleje, er det ikk...
Sved og En Naturlig Løsning: Humdakins Deodorant uden Aluminium

Sved og En Naturlig Løsning: Humdakins Deodorant uden Aluminium

Vi har alle prøvet det. De varme sommerdage, nervøse præsentationer, eller bare det faktum, at vi bevæger os i løbet af dagen — sved er uundgåeligt. Men hvad er sved egentlig, og hvordan kan vi hån...
Julens Magi: Bagning med Børn og Humdakins Kalenderlys

Julens Magi: Bagning med Børn og Humdakins Kalenderlys

  Julen er en helt særlig tid på året, hvor familien samles om hyggelige traditioner, og én af de mest magiske aktiviteter, du kan dele med dine børn, er julebagning. Der er noget næsten eventyrlig...