HOLD DIT KØKKENT RENT OG BEHAGELIGT

HOLD DIT KØKKENT RENT OG BEHAGELIGT

Hos Humdakin går vi meget op i at holde rent fremfor at gøre rent. Det betyder, at vi gerne bruger 10-15 minutter hverdag på at tørre overflader af, tage opvasken og style vores hjem, så det er rart at være i. Her har du vores 5 råd til at holde dit køkken rent og rart.  

5 RÅD TIL ET RART OG INDBYDENDE KØKKEN
  1. Husk, at lufte ud hver dag! Der anbefales, at vi lufter ud 2-3 gange dagligt i 5-10 minutter ad gangen. Indeklimaet har en stor effekt på dit humør og dit energiniveau. Hvis luften i hjemmet bliver for tung, falder din effektivtiet, og du vil måske føle, at du får mere hovedpine og ubehag.

  2. Sørg for at holde rent - selv de små rengøringsvaner gør din hverdag så meget nemmere. Du holder et rent og overskueligt hjem med Humdakins daglige rengøringsrutine, der ikke tager mere end 10 minutter om dagen. Du kan med fordel tage en klud og din sprayflaske med universalrengøring i og tørre alle overflader i køkkenet af samt vaske armatur og vask af med opvaskemiddel eller en kalkspray.

  3. Når det kommer til styling af dit køkken, så hold det gerne simpelt, da det er en arbejdsplads, og der gerne skal være god plads. Med det sagt er det også vigtigt at have et lækkert og indbydende hjem, der udstråler hyggelige stunder. Til dette pynter det altid med en lækker Humdakin opvaskemiddel og sæbe og selvfølgelig en opvaskemiddel og en lækker opvaskebørste. Vælg sæsonens favoritfarver til at pryde dit hjem – for eksempel med økologiske køkkentekstiler. Husk også friske blomster eller en grøn plante!

  4. En gang i løbet af ugen – der hvor dit køleskab måske er allermest tomt, tager du en våd klud og kører hen over alle hylder. Tag gerne eventuelle skuffer ud og vask dem af med opvaskemiddel og varmt vand. Husk at gøre det regelmæssigt – så behøver det ikke at være et stort arbejde, men let at tørre over næste gang. Sørg for at temperaturen altid er på tre til fem grader. Nu er køleskabet klar til det store ugentlige indkøb.

  5. Glaspest opstår, når du vasker dine glas ved mere end 55 grader. Du bør derfor vaske dem på et kort program på opvaskemaskinen ved mindre end 55 grader samt undgå opvaskemaskinens tørrefunktion. Alternativt kan du vaske dine yndlingsglas i hånden med opvaskemiddel. På den måde undgår du også kalkrester på glas – hvis du altså husker at tørre dem af med et rent viskestykke med det samme!

Hvis du følger disse 5 råd bliver tiden i køkkenet en leg!

 

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...