Velkommen til Humdakins nye Glass Cleaner!

Velkommen til Humdakins nye Glass Cleaner!

Som en af de nyeste tilføjelser til Humdakin-familien, synes vi, at vores glasrens har brug for en lille introduktion! Forårsrengøringen er over os, og en god glasrens er vigtig ikke kun for forårsrengøringen, men også i din ugentlig rutine. 

Humdakins glass cleaner kommer i en smuk, sort flaske med det samme look, i kender fra Humdakins produkter. Glasrensen er designet sådan, fordi vi gerne vil have at den er harmonisk med resten af produkterne og med dit hjem, mens den stadig skiller sig ud. Hvis dine Humdakin produkter står sammen, vil den sorte flaske og de forskellige højder på produkterne give et dynamisk udtryk som ser flot ud i alle hjem. 

glasrens glass cleaner vinduesrens miljøvenlig allergivenligt

Der er 750 ml af “klar til brug” produkt i vores glass cleaner, hvilket betyder, i modsætning til universalrengøringen, at det ikke skal blandes med vand. Vores glass cleaner er meget effektiv til at fjerne pletter og mærker uden at efterlade striber. Men hvad er der ellers specielt ved den, hvad gør den “Humdakin” ud over design og funktion?

Først og fremmest er det duften! En af de ting, som Camilla ikke går på kompromis med når hun udvikler produkterne er duften, da hun ved at det er vigtig for mange af jer. Når man sprøjter vores glass cleaner på et vindue eller spejl, får man ikke den skarpe lugt man forventer fra vinduesrens. I stedet får man en dejlig mild og ren duft af havtorn. Ligesom alle de andre produkter i Humdakin-familien er vores glass cleaner effektiv, og gør ordentlig rent, bare uden at lugte af kemikalier eller kemisk parfume. 

glasrens glass cleaner vinduesrens miljøvenlig allergivenligt

Udover det, så indeholder vores glass cleaner ikke ammoniak, hvilket er en skrap ingrediens, som kan være skadende for dit helbred med tiden. Ammoniak kan findes i mange glasrens, fordi det nedbryder fedt og snavs, men ud over at den har en skarp lugt, så kan den også virke irriterende for øjne, hud og luftveje. 

Oveni det, så er der hellere ingen farvestoffer i vores glass cleaner. Vinduesrens er nemlig kendt for at have en blå farve, men denne farve kan faktisk efterlade pletter på nogle materialer. Humdakins glasrens er derfor en gennemsigtig produkt uden farvestoffer. Endnu en fordel er at flasken, som alle andre Humdakin emballage, er lavet med let genanvendelig PET plastik! Hvis du vil læse mere omkring valgene bag vores emballage og hvad PET plastik er, så læs vores blog post her. 

 

Hvad kan vores glass cleaner bruges til? 

Vores glasrens kan bruges til mange glas overflader rundt omkring i huset...

  • Vinduer i dit hjem og i din bil
  • Spejle på badeværelset, i gangen osv.
  • Armaturer til håndvask, brusehoved osv i krom 
  • Rustfri stål, for eksempel emhætten over kogepladen
  • Glas kogeplader (fordi der er intet ammoniak i vores glasrens)
  •  På håndvasken efter du har brugt vores anti-kalk, for at få en flot finish

glasrens glass cleaner vinduesrens miljøvenlig allergivenligt

Ps. Husk, at hvis du mangler lidt inspiration til forårsrengøringen, så har vi lavet en spring cleaning checkliste, som kan hjælpe dig igennem det! Find den her