Forårsrengøring Checklist

Dette års forårsrengøring checkliste er endelig klar!

Forårsrengøring er vores yndlings tidspunkt på året! Selve årstiden er dejlig, fordi solen begynder at skinne og det hele begynder at blomstrer. Skiftet af årstiden giver ny energi, hvilket vi bruger på vores forårsrengøring.

Efter en lang vinter hvor man har været indenfor, er det en fantastisk følelse at komme i bund med rengøringen i alle hjørner, under møbler og oven på lamper. Efter det skal du lufte ud i hele huset for at fjerne alle spor fra den forbigående vinter, hvilket sætter prikken over i'et for forårsrengøringen. Når huset er rengjort, kan du købe nogle nye grønne planter og style med friske blomster. Det tager måske lidt tid, men efter du er kommet igennem det, kan du stå i dit organiserede, rengjort og stylede hjem med følelsen af forår og kan trække vejret dybt.

forårsrengøring

Lyder det ikke dejligt? Udover den fantastiske følelse som forårsrengøringen bringer med sig, så er det også vigtigt med en grundrengøring en gang imellem. I løbet af vinteren når bakterier trives og sygdomme er hurtige til at sprede sig, husk ikke kun din daglige og ugentlige rengøringsrutine, men også den dybdegående rengøring for at komme helt i bund og reducere bakterier i hjemmet. 

Forårsrengøring kan dog være lidt omfattende, men det vil vi gerne hjælpe med! Vi har derfor lavet en spring cleaning checkliste, som kan hjælpe dig godt på vej.

Vi håber, at du nyder forårsrengøring sæsonen - check listen af i dit eget tempo og nyd det afbræk i din hverdag, som rengøring kan give dig. Se det som et øjeblik af mindfulness, lyt til musik, danse og forkæl dig selv, når du er færdig. 

Klik HER for checklisten! 

forårsrengøring spring cleaning checkliste