FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED: Vores plastikemballage

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED: Vores plastikemballage

Alle valg hos Humdakin er taget med omtanke for miljøet. Dette var selvfølgelig også tilfældet da valget af materiale til emballagen skulle vælges. Selvom udseendet og smukke produkter var vigtigt for hende var det mindst lige så vigtigt at det var det rigtige materiale. Efter research og flere samtaler med hendes producenter, har hun fundet frem til den løsning der passer til produkternes funktion, Humdakins værdier og æstetik.

Selvom glas havde været en fin erstatning for plastik, blev glas valgt fra af en simpel årsag. Humdakins har fokus på et univers af rengøring og husholdning, og når man gør rent er der ofte mange våde overflader, våde hænder eller handsker. Netop dette øger risikoen for at man vil tabe en glasflaske så den går i stykker. I forhold til produkternes funktion faldt valget derfor på plastik, hvor hun her har taget nogle bæredygtige valg.

Humdakins emballage til flydende produkter er derfor lavet med PET certificeret, genanvendelig termoplast. PET står for polyethylen terephthalat, og er det som er brugt i næsten alle sodavands og vandflasker. Det er den mest anvendte plasttype i emballageindustrien i Europa.

Det er grundet plastens stivhed og holdbarhed, så Humdakin produkter kan klare at blive våde og brugte, og stadig stå fremme som et designelement i hjemmet.

Grunden til dette valg er at PET-plastik er et slags polyester som kan genanvendes til rigtig mange ting som blandt andet isolation til soveposer, elektriske komponenter, fleece, fødevare emballage etc. I disse dage bliver der ofte snakket om en cirkulær plastemballage, det vil sige, at materialet kan genbruges til at lave præcis det samme objekt med præcis samme kvalitet. PET plastemballage er en stor del af dette, da der er det materiale, man finder mest af i husholdningsaffaldet. PET er også det eneste materiale man er sikker på, beholder sin kvalitet efter det bliver genanvendt. Derfor er det et super godt materiale til genanvendelse, så man er sikker på, at alt plastikken kan blive brugt.

 

 

Med jeres hjælp kan vi sikre at Humdakin emballage kommer de rigtige steder hen, så plasten kan genanvendes! Når i har brugt jeres flydende produkt op, skal det nemlig sorteres som hård plast. På denne måde gør vi alle vores bedste, for at lette påvirkningen på miljøet!

TIP: du kan også bruge Humdakins dekorative emballage til vaser af nye friske afskårne blomster. 

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...