FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED: Vores plastikemballage

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED: Vores plastikemballage

Alle valg hos Humdakin er taget med omtanke for miljøet. Dette var selvfølgelig også tilfældet da valget af materiale til emballagen skulle vælges. Selvom udseendet og smukke produkter var vigtigt for hende var det mindst lige så vigtigt at det var det rigtige materiale. Efter research og flere samtaler med hendes producenter, har hun fundet frem til den løsning der passer til produkternes funktion, Humdakins værdier og æstetik.

Selvom glas havde været en fin erstatning for plastik, blev glas valgt fra af en simpel årsag. Humdakins har fokus på et univers af rengøring og husholdning, og når man gør rent er der ofte mange våde overflader, våde hænder eller handsker. Netop dette øger risikoen for at man vil tabe en glasflaske så den går i stykker. I forhold til produkternes funktion faldt valget derfor på plastik, hvor hun her har taget nogle bæredygtige valg.

Humdakins emballage til flydende produkter er derfor lavet med PET certificeret, genanvendelig termoplast. PET står for polyethylen terephthalat, og er det som er brugt i næsten alle sodavands og vandflasker. Det er den mest anvendte plasttype i emballageindustrien i Europa.

Det er grundet plastens stivhed og holdbarhed, så Humdakin produkter kan klare at blive våde og brugte, og stadig stå fremme som et designelement i hjemmet.

Grunden til dette valg er at PET-plastik er et slags polyester som kan genanvendes til rigtig mange ting som blandt andet isolation til soveposer, elektriske komponenter, fleece, fødevare emballage etc. I disse dage bliver der ofte snakket om en cirkulær plastemballage, det vil sige, at materialet kan genbruges til at lave præcis det samme objekt med præcis samme kvalitet. PET plastemballage er en stor del af dette, da der er det materiale, man finder mest af i husholdningsaffaldet. PET er også det eneste materiale man er sikker på, beholder sin kvalitet efter det bliver genanvendt. Derfor er det et super godt materiale til genanvendelse, så man er sikker på, at alt plastikken kan blive brugt.

 

 

Med jeres hjælp kan vi sikre at Humdakin emballage kommer de rigtige steder hen, så plasten kan genanvendes! Når i har brugt jeres flydende produkt op, skal det nemlig sorteres som hård plast. På denne måde gør vi alle vores bedste, for at lette påvirkningen på miljøet!

TIP: du kan også bruge Humdakins dekorative emballage til vaser af nye friske afskårne blomster. 

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...