Camillas rengøringsråd: organiser dit hjem og din rengøring

Camillas rengøringsråd: organiser dit hjem og din rengøring

I denne artikel

Camilla har tidligere ejet sit eget rengøringsfirma før hun lancerede Humdakin. I dette indlæg deler hun ud af sin rengøringserfaring og kommer med gode råd til æstetisk og hygiejnisk rengøring. Et rent hjem er lig med et roligt sind.

Hold rent frem for at gøre rent - det sparer dig faktisk for tid.

 • Hvis du gør rent ofte, ca. en gang om ugen, behøver du kun vand med universalrengøring og en økologisk bomuldsklud. (Den foretrukne ville være Humdakins skønne universalrengøring med salvie og havtorn.)
 • Hav en rengøringsblanding klar og let tilgængelig. Brug eventuelt vores Humdakin sprayflaske til at blande universalrengøring med vand. Herefter skal du bare blande, ryste, spraye og tørre af - nemmere bliver det ikke!

Æstetisk rengøring

Den æstetiske rengøring, som er en fryd for øjet, er den du bruger når du holder rent i hverdagen. Det hjælper dig med at få overskud, ro og balance i en travl hverdag.

 • Organiser dit hjem så det altid ser rydeligt ud. For hver minut du bruger på at organisere, har du optjent en time i den anden ende, hvor du ikke skal lede, rode mere til og rydde op igen. Hold orden og organiser hver dag - så skaber du tid og du vil opleve at det giver dig ro og overskud.
 • Style dit hjem med smukke blomster, der skaber en følelse af renhed. Forkæl dig selv med blomster en gang om ugen.
 • En ny håndsæbe eller håndlotion får dit badeværelse til at ligne en fryd for øjet. Forkæl dine travle hænder i en hektisk hverdag med Humdakins håndsæber eller lotions - de er både praktiske og dekorative.
 • Red din seng hver morgen - det får den blot til at se mere imødekommende ud, når du ser den igen sidst på dagen.
 • Hold altid dine håndvaske rene. Tør dem af med en blanding af vand og Humdakin universalrengøring. Eventuelt tør efter med et tørt viskestykke - vanens magt, du ved.
 • Hvis du tørrer dit armatur af hver gang, du har været i bad, undgår du kalk og dit armatur ser skinnende og smukt ud i længere tid.
 • Puds dine spejle på badeværelset 1-2 gange om ugen. Brug en klud med universal rengøring og vand og tør efter med et rent, tørt viskestykke. Det tager under 30 sekunder og gør en kæmpe forskel!Hygiejnisk rengøring

Den hygiejniske rengøring er den, du foretager en gang om ugen, hvor du hiver de større rengøringsremedier frem.

 • Vask dit sengetøj hver 14. dag - gerne med både Humdakin vaskemiddel og vores skønne skyllemiddel. Vask altid ved 60 grader, så du slår husstøvmiderne ihjel.
 • Luft dine dyner hver dag - det giver et senere sovemiljø.
 • Skift dine klude, viskestykket og køkkenhåndklædet hver dag - vask dem altid på 60 grader.
 • Rengør dit køleskab en gang om måneden. Det er meget vigtigt, at du har en god hygiejne i køkkenet og sørger for at vaske dit køleskab godt ned.
 • Luft ud i dit hjem hver evig eneste dag, gerne flere gange om dagen. Luft altid ud under støvsugning.
 • Rengør opvaskemaskinen og filter efter hver vask, tør kanten af med Humdakin universal rengøring. Her gemmes der ofte mange bakterier. 
 • Væn dig til at bruge toiletbørsten hver morgen. Udskift den hvert halve år, da den indeholder mange bakterier. 

God fornøjelse!
Camilla, Humdakin

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...